O pronájem bytových prostor v rodinných domech, bytech v panelových, cihlových nebo řadových domech a také nebytových prostor v podobě prodejen, skladovacích, komerčních nebo výrobních prostor se starají realitní kanceláře, ale také soukromé osoby.

Společnost AC Vídeňská s.r.o. se zaměřuje na pronájem a správu nemovitostí a na revize a opravy elektrických zařízení.

Služby: -produkce kulturních akcí pro město Mikulov -zajišťování promítání v městském kině, provoz Dietrichsteinské hrobky, městské galerie -produkce vlastních kulturních akcí v Mikulově -pronájem prostor městského kina, kinoklubu a přilehlých učeben pro přednášky, školení, vzdělávací kurzy, besedy, ... -vydávání Zpravodaje města ...

RBR-servis, s.r.o. se zaměřuje na pronájem a prodej prostor pro společnosti, zajištění energií, vybavení, hardwaru, softwaru a účetních a právních služeb.

Služby: - pronájem vlastních nemovitostí v Brně - prodej informačních systémů - tvorba webových stránek

Společnost beyvak s.r.o. provozuje internetový portál zaměřený na online pronájem bytů.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Služby - ubytovací a kancelářské prostory - ubytovna.

Služby: -pronájem skladových prostor -ubytování, turistická ubytovna, společné soc. zařízení a kuchyňka

SOLIDE INVEST, s.r.o. se zaměřuje na pronájem nemovitostí, bytových i nebytových prostor.

VIFINA s.r.o. se zaměřuje na správu majetku a obchod.

Naše firma INTERDOOS, spol. s r.o. zajišťuje ubytování, pronájem nebytových prostor a pronájem parkovacích míst ve městech.

-Poskytování software a poradenství v oblasti hardware a software -Výzkum a vývoj v oblasti přírodních a technických věd nebo společenských věd -Překladatelská a tlumočnická činnost

Realitní kancelář - prodej nemovitostí, pronájem objektů.

AMA evolution s.r.o. provozuje realitní kancelář zaměřující se na prodej a pronájem nemovitostí, právní služby a na zajištění pojištění a financování.

Hlavní činností společnosti VITOM Správa s.r.o. je pronájem a správa nemovitostí.

Realitní kancelář - pronájem bytů, domů.

Společnost Topida, s.r.o. zajišťuje výrobu, instalaci, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení. Dále: - pronájem a půjčování věcí movitých - prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin Hostinská činnost

Společnost Modios, s.r.o. je poskytovatel, který umožňuje: - pronájem vnitřních skladových prostor - pronájem venkovních prostor - pronájem skladové techniky ( VZV apod.) - krátkodobé a dlouhodobé skladování - uskladnění zboží a materiálů - kompletní skladová evidence - zajišťování kompletní logistiky - kompletace objednávek a dodávek ...

MKR Real Estate s.r.o. provozuje realitní kancelář, ve které se zaměřuje na nákup, prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Společnost I.J.M – TRANSPORT s.r.o. provozuje autodopravu. Uskutečňuje rozvoz a dovoz zboží do obchodní sítě ve vnitrostátní i zahraniční autodopravě, provádí opravy a diagnostika pro osobní a nákladní vozidla, pneuservis pro osobní automobily. Dále se společnost zabývá pronajímáním prostor, parkovacími službami.

Reality-pronájem nebytové a výrobní prostory. Zámečnické práce, kovovýroba. Obrábění-kovoobrábění, soustružnické práce. Stroje, zařízení a součásti.

Pronájem, správa: - vlastní nemovitosti. Trafika. Prodej: - tiskoviny - noviny, časopisy - tabákové výrobky - alkoholické i nealkoholické nápoje - smíšené zboží - drogistické zboží, drogerie.

Pronájem a správa vlastních nemovitostí se zaměřením na pronájem bytů a nebytových prostor. Realitní činnost.

Služby - pronájem zpevněných ploch, kanceláří a technické budovy.