Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Corfin, s.r.o.
Corfin, s.r.o. je realitní a finanční společnost. Nabízíme zhodnocení financí na kapitálových trzích, produkt pro majitele nemovitostí, který přináší rentu, a soukromou penzijní rentu. Snižujeme náklady na energie a zajišťujeme financování podnikatelských projektů. Specializujeme se na prodej nemovitostí, investice a spoření.
Corfin, s.r.o.
Poskytování služeb v oblasti prodeje a pronájmu rodinných domů.

Realitní kancelář. Prodej - byty - rodinné domy - chaty - chalupy - pozemky - komerční prostory

Služby naší realitní kanceláře Notable reality, s.r.o.: Zajistíme zprostředkování prodeje vaší nemovitosti: bytu kanceláře obchodu činžovního domu rodinného domu pozemku chaty chalupy zemědělské usedlosti garáže skladu nebytových prostor komerčních objektů a mnoha dalších.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční motorové ...

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem: -domy, byty, chaty, chalupy, nebytové prostory (obchody, kanceláře), komerční objekty. Kompletní realitně právní servis

Služby: - výstavba bytového komplexu a prodej bytů

Pronájem: -sklady. Prodej: -vánoční stromky. Služby, práce: -realitní.