Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Corfin, s.r.o.
Corfin, s.r.o. je realitní a finanční společnost. Nabízíme zhodnocení financí na kapitálových trzích, produkt pro majitele nemovitostí, který přináší rentu, a soukromou penzijní rentu. Snižujeme náklady na energie a zajišťujeme financování podnikatelských projektů. Specializujeme se na prodej nemovitostí, investice a spoření.
Corfin, s.r.o.
Nákup, prodej užitkových vozidel: - dodávky - autobusy - přestavba - servis.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor s poskytováním pouze základních služeb.

Jsme nově založená dcera největší světové sítě nezávislých realitních kanceláří zastřešených značkou RE/MAX. Specializujeme se na vyhledání a zajištění optimální realitní akvizice dle potřeb našeho klienta.

Zprostředkování: -koupě a prodej nemovitostí. Realitní kancelář.

Realitní kancelář: -prodej, koupě a pronájem nemovitostí. Znalecké posudky pro daňové účely i tržní ceny. Na trhu s nemovitostmi od r. 1992. Člen Asociace realitních kanceláří Plzeňska ARKAP od r. 1994. Právní služby a úschova peněz při prodeji přes advokátní kancelář. Podpora při zajištění úvěru. Při osobním jednání poradenství zdarma.

Služby: -soudní znalec -realitní kancelář

Arcus Reality s.r.o. Realitní společnost: Prodej a pronájem -byty, bytů -domy, domů.

Realitní agentura. Pronájem: - kancelářské, obchodní prostory. Zprostředkování nákupu a prodeje nemovitosti.

-realitní činnost -poskytování půjček -ubytovací zařízení -development a stavby.

Poskytování služeb organizačních a ekonomických poradců, zprostředkování v oblasti obchodu.

Stavební společnost: -studie, projekční činnost -inženýrská činnost ve stavebnictví -stavby pozemní a občanské -novostavby, rekonstrukce, adaptace -výstavba obytných souborů -rodinné a bytové domy -developer -investiční výstavba. Služby: -realitní činnost -prodej bytů do osobního vlastnictví -lokality.

Rozvod tepla. Realitní činnost: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí-byty, nebytové prostory. Správa a údržba nemovitostí. Řemeslo: -zedník -topenář -elektrikář -montáž, oprava, údržba, revize: -elektro.

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality