Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Kontra s.r.o. zajišťuje služby s nájmy nemovitostí - péče o Vaše nemovitosti, zajištění nájemce a další.

Prémiová realitní společnost pro náročnou klientelu. Nabízíme atraktivní nemovitosti, jak v České Republice, tak i v zahraničí (Španělsko).

TRAION HOLDING s.r.o. je investiční skupina, která působí na českém trhu již od roku 2006. Se svým sídlem v srdci Brna se věnuje široké škále činností, od developerských projektů přes realitní služby až po finanční poradenství. Hlavní oblasti činnosti: - Developerské projekty: TRAION HOLDING stojí za realizací úspěšných projektů, které nejen ...

IDEAL REALITY Pardubice s.r.o. se zaměřuje na prodej a pronájem nemovitostí. Poskytují komplexní služby v oblasti realit, včetně poradenství a zprostředkování obchodů.

Ščerba reality s.r.o. je realitní společnost zaměřující se na oblasti realitního trhu, úvěrů, investic, dotací, právních služeb, financí a pojištění.

Realitní kancelář a realitní služby : Zprostředkování - prodej, pronájem: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - skladové prostory, kancelářské prostory - zahrady, pozemky.

Dehas Investment s.r.o. se zaměřuje na služby v oblasti realit, oceňování nemovitostí, právní servis a s tím souvisejí služby.

Realitní činnost: Prodej, pronájem: - nebytové prostory - pozemky - rodinné domy - kancelářské prostory - garáže - průmyslové areály. Poradenství v oblasti realit.

Hledáte spolehlivého partnera pro vaše stavební projekty? Ing. David Doskočil - Stavby od A do Z je vaše řešení! Nacházíme se na adrese Dašická 1769, Pardubice, a jsme připraveni vám nabídnout kompletní služby ve výstavbě pozemních staveb. Od plánování přes realizaci až po prodej, my vás provedeme celým procesem s maximální pečlivostí a ...

H&Rmoney reality s.r.o. provozuje realitní kancelář a zprostředkovává prodej a pronájem nemovitostí.

Služby: -pronájmy obchodních prostor -nabízí nemovitosti k prodeji, k rekonstrukci Výroba: -vizitky, kalendáře, letáky -potisk reklamních předmětů -textilie dle požadavků s logem zákazníka -nápisy z fólií - polep výloh, aut -webové prezentace, www. Výroba, prodej: -tradiční selský nábytek TIROLIA -materiál-dubové a smrkové ...

Galerie bydlení Praha. Ateliér architektury a bytového designu. Bytový architekt. Design a návrhy interiérů. Realitní činnost.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: -nemovitost -dům, domy -byty -chata, chaty, chalupa -pozemek, zahrada.

Reality Dachovský s.r.o. je rodinná realitní společnost s přesahem do stavebnictví. Poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje nemovitostí, včetně profesionální prezentace a aktivního prodeje.

Společnost TAMINO s.r.o. provádí realitní činnost.

Prodej a pronájem - bytové prostory - nebytové prostory Správy nemovitostí

Skupina Apollon Property je přímým vlastníkem portfolia nemovitostí v České republice s více než 16letou tradicí.

Realitní kancelář, služby: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí -kupní, darovací smlouvy, podklady -zajištění vkladu do katastru nemovitostí. Znalectví, služby: -soudní znalec -odhady nemovistostí (převody majetku, pozůstalosti) -tržní ocenění nemovitostí -oceňování nemovitostí pro úvěrová řízení -znalecké posudky-ekonomika ...

TNI GROUP je realitní a investiční skupina, která se zaměřuje na správu nemovitostí, developerské projekty, investice do perspektivních a rostoucích segmentů.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Jihomoravská realitní kancelář. Zprostředkování prodeje, pronájmu nemovitostí: -domy, byty, pozemky, garáže.

Zajistíme Vám celkový prodejní servis: - Bezplatnou konzultaci prodejní strategie - Profesionální prezentaci Vaší nemovitosti - Právní služby (rezervační, kupní smlouvy, smlouvy o zřízení věcného břemene, smlouva o převodu členských práv a povinností, návrh na vklad do katastru nemovitostí, předávací protokol, vše na míru prostřednictvím externí ...

Výstavba a prodej rodinných domů ve Frýdku-Místku a okolí.

Lucie Jehličková provozuje realitní kancelář v Pardubicích, která se specializuje na prodej, pronájem a správu nemovitostí.

Služby: - realitní kancelář - finanční kancelář - poradenství - příprava developerských projektů.