Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Prodej, pronájem - průmyslové nemovitosti - prostory pro skladování - víceúčelové nemovitosti.

Investorská činnost - reality - vývoj a výzkum - obnovitelné zdroje - developerská činnost.

Realitní činnost: - zprostředkování prodeje, pronájmu bytů, rodinných domů a komerčních prostor.

Realitní kancelář - prodej, nákup a pronájem nemovitostí.

Služby: - realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí na Floridě

-Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Činnost informačních a zpravodajských kanceláří -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a zábavních zařízení, pořádání kulturních produkcí, zábav, ...

Realitní kancelář. Realitní činnost. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely.

Realitní kancelář zprostředkuje prodej, pronájem bytů, domů a komerčních prostor v okrese Uherské Hradiště, Zlín. Bezpečný obchod včetně advokátní úschovy kupní ceny, přepisu energií a zajištění znaleckého posudku pro převod nemovitosti.

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Sklenářské práce, rámování a paspartování -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Potrubní a pozemní doprava (vyjma železniční a silniční ...

Realitní kancelář RE/MAX Grand Reality. Zprostředkování - prodej, koupě, pronájem, dražby: - nemovitosti - rodinné domy, byty - obchody, kanceláře, sklady - administrativní, výrobní budovy - průmyslové objekty - rekreační objekty - chaty, chalupy - stavební pozemky.

Dovoz: - přírodní přísady do potravin a nápojů - smetanové a mléčné báze do nápojů - mletá paprika a paprikové deriváty - quinoa Realitní činnost.

Činnost účetních poradců, vedení účetnictví, vedení daňové evidence Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3, 5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí -Projektování pozemkových úprav -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Služby v ...

Cestovní kancelář: - zájezdy do Bulharska.

Kompletní realitní služby. Nezávislé finanční poradenství.

Poskytujeme servis osobních a užitkových vozidel všech značek a typů. Bezplatná pomoc při dopravní nehodě. V pojištění se zabýváme revizí pojistných smluv. Provádíme úklid společných bytových prostor. Realitní činnost.

Služby: - správní a realitní kancelář