Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Corfin, s.r.o.
Corfin, s.r.o. je realitní a finanční společnost. Nabízíme zhodnocení financí na kapitálových trzích, produkt pro majitele nemovitostí, který přináší rentu, a soukromou penzijní rentu. Snižujeme náklady na energie a zajišťujeme financování podnikatelských projektů. Specializujeme se na prodej nemovitostí, investice a spoření.
Corfin, s.r.o.
Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - zpracování PENB - průkaz energetické náročnosti budov.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí. Pobočka Praha V Jámě 1, 110 00 Praha 1 tel. 604 256 034

Firma se dnes úspěšně etabluje v segmentu developerském, stavebním, v cestovním ruchu a gastronomie, ale také v dalších segmentech jako je pojištění a financování, které společnost užívá jako nástroj pro benefit klienta. Obory financování a pojištění budeme i nadále rozvíjet jako plnohodnotný samostatný segment s nejvyšší prioritou.

Realitní makléř. Kancelář: HO.NE.S. real s.r.o. Jožky Jabůrkové 1 77900 Olomouc

Realitní agentura LK Ararat Reality s.r.o. Realitní makléřka.

Služby: - realitní činnost - finanční poradenství - soudní tlumočník do/z francouzského jazyka

Realitní činnost - prodej a pronájem nemovitostí.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Realitní činnost, správa a údržba ...

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí.

Poskytování půjček ze soukromých zdrojů. Realitní činnost. Výkupy, řešení exekucí, dluhů. Půjčky, hypotéky, úvěry. Pojišťovací makléř. Osobní pomocník: -CERET.

Služby: - realitní činnost - odhady nemovitost - pojišťovací služby - zprostředkování úvěrů - exekuce, dražby

Realitní kancelář. Správa nemovitostí.

Podnikateľské poradenstvo Sprostredkovateľská činnosť Automatizované spracovanie dát Geodetické a kartografické práce Dodávky a poradenské služby ohľadne programov na spracovanie dát Obstarávanie služieb spojených so správou bytového a nebytového fondu Poskytovanie software - predaj hotových programov na základe zmluvy s ...

Zabýváme se kompletním prodejem nemovitostí.