Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Obchodní činnost. Zprostředkovatelská činnost. Realitní kancelář.

Realitní kancelář: -prodej, nákup: -nemovitosti -pronájem nemovitostí.

Realitní agentura. -kompletní právní servis -přesné stanovení tržní ceny Vaší nemovitosti -možnost Vašeho pozdějšího odstěhování -perfektní znalost místního prostředí -rychlé vyplacení kupní ceny -širokou databázi klientů -pro prodávající služby zdarma

Realitní kancelář: -prodej, pronájem nemovitostí, realit, pozemků, komerce (haly, stavby, obchody, kanceláře...) -pomoc při jejich financování -právní servis. Pobočka: -Praha 1, Václavské náměstí 23.

Realitní kancelář: -prodej, koupě -pronájem a správa nemovitostí.

Služby: -zprostředkování obchodních kontaktů. Realitní kancelář: -nákup, prodej nemovitostí. Provoz, správa: -nemovitostí.

Realitní kancelář. Služby: -prodej, pronájem bytů, domů, garáží -převod členských práv a povinností u družstevních bytů -prodej pozemků -prodej a pronájem komerčních objektů.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem, poradenství: -byty, rodinné domy, chaty, garáže, pozemky, objekty pro podnikání.

Realitní kancelář: -vypracování všech typů smluv -znalecké posudky -dohled nebo svěřenectví u notáře či advokáta -přepisy energií -vypracování podkladů pro FÚ.

Realitní kancelář: -nákup, prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu bytů a nebytových prostor. Správa a údržba nemovitostí.

Realitní kancelář: -komplexní služby realitní kanceláře -zprostředkování pronájmů RD, bytů, kancelářských, výrobních a obchodních prostor -zprostředkování prodeje RD, bytů, výrobních a skladových objektů.

Realitní agentura: -zprostředkování nákupu a prodeje nemovitostí.

Realitní kancelář: -prodej a pronájem nemovitostí k bydlení, ke komerčnímu využití, k rekreaci -provozování veřejných dražeb -zajištění financování -tržní oceňování nemovitostí -zpracování znaleckých posudků

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem: -nemovitosti včetně zajištění veškerého právního servisu.

Realitní kancelář: -komplexní služby realitní kanceláře -pronájem (rodinné domy, byty, kanceláře, výrobní a obchodní prostory) -prodej RD, bytů, výrobních a skladových objektů -převod členských práv a povinností DB.

Realitní kancelář: -pprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí -specializace na garáže.

Služby: -kompletní realitní služby -právní servis, poradenství -výkup bytů, domů, pozemků.

Realitní kancelář: -pronájem nemovitosti, byty a nebytové prostory.

Realitní kancelář. -poradenství v oblasti nemovitostí -bezplatná prezentace Vaší nabídky na internetu -kompletní právní servis.

Realitní kancelář: -komplexní služby -pronájem (rodinné domy, byty, kanceláře, výrobní, obchodní prostory) -prodej (RD**, byty, výrobní, skladové objekty) -převod členských práv a povinností DB** -kompletní právní servis (kupní smlouvy, Katastrální úřad) -odhady nemovitostí -výměny bytů. Sídlo firmy: -Joštova 4, 602 00 ...

-Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Zprostředkování obchodu a služeb -Výroba strojů a ...

-Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Výroba strojů a zařízení -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba, ...