Chcete prodávat nebo nakupovat nemovitosti? Realitní kanceláře vám umožní prodej bytů, prodej domů, pronájmy, prodej komerčních objektů – kancelářských prostor, obchodních objektů, skladů a garáží a prodej pozemků, tedy stavebních parcel, zahrad a polí.

Oceňování nemovitostí. Prodej a pronájem: - bytové a nebytové prostory.

Developerská a realitní činnost. Kancelář: Podolská č. 50 147 01, Praha 4

Realitní kancelář: - prodej nemovitostí - pronájem nemovitostí.

Dovoz: - flexibilní ekologické stavební materiály

Realitní kancelář. Kontaktní místo: Ječná 529/29, Praha 2

Realitní služby: - developerská a investiční činnost v oblasti rezidenčních a komerčních nemovitostí - nákup a prodej bytových a nebytových prostor.

Realitní kancelář - prodej nemovitostí - veškerý právní servis při prodeji a koupi nemovitostí.

Nemovitosti: - prodej - koupě - pronájem - byty, domy, pozemky, nebytové prostory

Služby - facility management - výstavba sítí mobilních operátorů - recriut management - realitní služby.

Specializujeme se na aktuální čtvrtletní cenový index pro rezidenční nemovitosti na sdílených datech poskytovatelů hypoték. Provádíme přecenění zastavených nemovitostí na aktuální tržní hodnotu. Zpracováváme každoroční rozsáhlou prognózu vývoje trhu rezidenčních nemovitostí.

Realitní a investiční společnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář - prodej a pronájem nemovitostí - zpracování PENB - průkaz energetické náročnosti budov.

Firma se dnes úspěšně etabluje v segmentu developerském, stavebním, v cestovním ruchu a gastronomie, ale také v dalších segmentech jako je pojištění a financování, které společnost užívá jako nástroj pro benefit klienta. Obory financování a pojištění budeme i nadále rozvíjet jako plnohodnotný samostatný segment s nejvyšší prioritou.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Poskytování technických služeb -Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Realitní činnost, správa a údržba ...

Realitní činnost - byty - domy - pozemky