Nevíte si rady s koupí nemovitosti? Odborně pomoci vám mohou realitní makléři, kteří vám dokážou zprostředkovat koupi domu, bytu, komerčních prostor (haly, sklady, výrobní prostory, kanceláře) nebo pozemku (stavební parcely, zahrady, lesy, parky, louky).

Ing. Radka Dostálová je realitní makléřka a znalkyně. Dům, byt a pozemek Vám rychleji a lépe prodá díky profesionální fotografii, videoprohlídce, 3D scanu nemovitostí, půdorysu a cílenému marketingu. Zajišťuje kompletní realitní servis. Realitní činnost a služby Služby soudního znalce a odhadce - oceňování nemovitostí.

Činnost: - makléřská společnost - pojištění - investice a spoření

Realitní činnost - realitní makléři - prodej nemovitostí.

Nabízíme veškeré služby spojené s realitním oborem s důrazem na spolehlivost. Prioritou je individuální přístup ke každému klientovi a zajištění kompletního kvalifikovaného servisu při realizaci každé zakázky.

Skupina CREAM se dlouhodobě specializuje na poskytování nadstandardních služeb v oblasti nemovitostí, včetně výstavby nových a rekonstrukcí stávajících objektů. Skupina CREAM je uskupení společností pod managementem CREAM uzavřený investiční fond, a.s. Hlavní činností fondu a podřízených společností skupiny je vyhledávání a realizace ...

Realitní kancelář. Správa budov. Řešení exekucí, dražby, půjčky. Stavební práce.

Realitní a makléřské služby - prodej, pronájem nemovitostí.

Realitní makléř - prodej, pronájem nemovitostí.