Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
TITC Technology Innovation Transfer Chamber: - vědeckotechnický park - podnikatelský inkubátor.

Provoz Blansko. Služby: - správa nemovitostí.

Nabízí: - financování osobních i užitkových vozů - financování ostatní dopravní techniky - financování strojů a technologií - organizování výstav a sportovní činnosti - reklama, propagace a pronájem reklamních ploch - realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

-Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost -Nakládání s reprodukčním materiálem lesních dřevin -Chov zvířat a jejich výcvik (s výjimkou živočišné výroby) -Úprava nerostů, dobývání rašeliny a bahna -Pěstitelské pálení -Výroba krmiv, krmných směsí, doplňkových látek a premixů -Výroba a opravy obuvi, ...

-Přípravné a dokončovací stavební práce, specializované stavební činnosti -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Projektování pozemkových úprav -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Testování, měření, analýzy a kontroly -Poskytování technických služeb -Velkoobchod ...

Činnost: - správu budov - údržbu technického zařízení budov - ostraha objektů - úprava zeleně a venkovních ploch.

Pronájem a správa vlastní nemovitosti: -kancelářské a obchodní prostory. -majitel a provozovatel obchodního centra IRO. Obchod: -Albert -Poe Poe -Teta drogerie -Eis Caffe -Českomoravská stavební - Liška -Kavárna s dětským koutkem -Studio nehtové - Gelové nehty -Pantalon - obchod s oblečením - Vinotéka. Výtah či jezdící schody do ...

Realitní kancelář. Služby: -realitní kancelář -prodej bytů, domů, nemovitostí -pronájem bytů, domů, nemovitostí.

Prodej, pronájem: -Realitní kancelář -nemovitosti.

Nabízíme reality: -byty, domy, pozemky, chaty a chalupy a další nemovitosti. Zprostředkujeme: -prodej, koupi i pronájem. Zajistíme: -kompletní realitní, právní a bezplatný finanční servis.

Stavební firma, stavby: -prodej bytů, byty, bydlení -pasivní domy -protipovodňové domy -dřevostavby -termovize -stavební dozor -projekty -úsporné bydlení -odborné semináře. Stavby nízkoenergetických bytů - projekty dřevostaveb - stav. činnost, dozor - zelená úsporám - energetické poradenství.

Realitní kancelář. Služby: -nákup a prodej nemovitostí -pronájem bytů -poptávka po nemovitostech pro své klienty.

Služby: -realitní kancelář -prodej domů, bytů, jiných nemovistostí -pronájem domů, bytů, garáží, -poradenství.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, pronájmu a koupě všech typů nemovitostí.

Ocenění nemovitostí. Odhadce nemovitostí. Realitní poradenství Inženýrská činnost ve výstavbě.

Pronájem - kancelářské, technologické a skladovací prostory v centru Brna. Zřiďte si u nás sídlo společnosti, vytvořte datové centrum, umístěte své IT technologie, provozujte call-centrum, skladujte své zboží, vybudujte výdejní místo svého e-shopu.

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid nemovitostí ...

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -zprostředkování prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -úklid nemovitostí ...