Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Jitka Jedličková poskytuje služby spojené s prodejem, koupí či pronájmem nemovitostí.

Stavební bytové družstvo, činnost: -bytová údržba, opravy, rekonstrukce: bytový fond, domy, nebytové prostory, nemovitosti -účetní a daňové poradenství.

Společnost Služby města Moravský Krumlov, příspěvková organizace má na starost správu a údržbu města Moravský Krumlov. Předmětem činnosti naší organizace je správa, péče a rozvoj nemovitostí ve vlastnictví zřizovatele, výroba a rozvod tepla, provozování koupaliště, veřejných WC, čištění města a zimní údržba, odvoz komunálního odpadu, provozování ...

Společnost Industrial Park s.r.o. zajišťuje zpracování a výrobu dekoračních předmětů, dárkového a spotřebního zboží. Společnost také pracuje v oblastech pohlednic a papírnictví. Mezi služby společnosti se řadí i pronájem výrobních a skladových prostor.

AZ TOWER nejvyšší budova v České republice - 111 m výška, 30 podlaží. Nabídka: -kanceláře -obchody -luxusní apartmány.

Relax Nemovitosti s.r.o. se zaměřuje na realitní činnost v oblasti bytových i nebytových prostor.

SEID, s.r.o. se zaměřuje na energetiku, realitní a projekční činnost a počítačovou bezpečnost.

Jsme realitní kancelář se 14letou tradicí. Prodáváme nemovitosti a obchodní společnosti po celé ČR. Zakládáme si na právním servisu, prezentaci nabídek, vstřícném jednání a ochotě pomoci s bydlením.

Realitní makléř a poradce Jana Krebsová má dlouholeté zkušenosti v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajišťujeme pro Vás komplexní realitní služby se zajištěním profesionálního prodejního a poprodejního servisu včetně poskytnutí veškerých potřebných informací, které vám pomohou v rozhodování. Vykoupíme Vaši nemovitost a pomůžeme Vám s ...

Realitní kancelář: -koupě, prodej, pronájem bytů, domů, pozemků a obytných prostorů -právní servis a poradenství.

Společnost Nájmy bez starostí Znojmo s.r.o. zajišťuje pronájmy bytů.

Realitní kancelář: - komplexní servis v oblasti realit, včetně financování (hypotéční úvěry apod.), pojištění a souvisejících služeb.

Kateřina Martinovičová poskytuje služby realitního makléře a zastupuje klienta v oblasti realit.

UP Real Estate s.r.o. se zaměřuje na prodej rodinných domů ve Vyškově a okolí.

Společnost Znojemské reality se sídlem ve Znojmě zprostředkovává koupi a prodej realit. Zajišťujeme také pronájem nemovitostí. V naší realitní kanceláři Vám zdarma vypracujeme odhad a poskytujeme odborné poradenství a právní servis při koupi či prodeji nemovitosti.

Tomáš Hanáček se zaměřuje na realitní služby a na pronájem a prodej nemovitostí.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní kancelář, realitní činnost, reality. Nákup, prodej, pronájem, zprostředkování: -rodinný dům, domy -byt, byty -nebytové prostory, nebytový prostor -komerční objekty (sklady, kanceláře) -pozemky, pozemek -ostatní (garáže). Poradenská činnost.

Realitní a obchodní kancelář. Prodej, koupě, pronájem, zprostředkování nemovistostí. Nemovitost: -rodinný dům, domy, byty, komerční prostory, jiné objekty, kanceláře, stavební pozemky, lesní pozemky, zemědělskou půdu, chaty, chalupy, zahrady, garáže a další. Služby, služba: -zajištění a zařízení veškerých náležitostí spojených s ...

Ubytování, ubytovna: -kapacita 70 lůžek -jedno až pětilůžkové pokoje, pokoj, vybavené nábytkem, na každém pokoji je lednička, televize -sociální zařízení a sprchy jsou společné vždy na patře -wifi zdarma - kuchyňka na každém patře (nádobí zapůjčíme) -ubytovna se nachází v klidném prostředí města Břeclav -centrum města 5 minut, ...

Realitní kancelář, realitní činnost, reality: -poskytuje komplexní služby -prodej, pronájem nemovitostí -inzerce -právní služby -stavební a projektová činnost -architektonické návrhy -developerské projekty a výkup nemovitostí -odborné posouzení tržní ceny nemovitostí -stavební a projektová činnost -správa a úklid nemovitostí ...

Stavební firma. Výstavba: - rodinné domy - bytové stavby. Realizace, rekonstrukce: - koupelny. Montáže: - obklady a dlažby Drobné stavební práce. Rekonstrukce: - bytová jádra Realitní služby. Zprostředkování - prodej a pronájem: - nemovitosti.

BYDLENÍ a DOMOV s.r.o. provozuje realitní kancelář a zaměřuje se na prodej, pronájem a koupi nemovitostí.