Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby: - poskytování finančních prostředků a komplexní řešení dluhů, exekucí, omezenými vlastnickými právy k nemovitostem. Reality: - prodej, pronájem, výkup, výměna nemovitostí.

Služby v oblasti správy nemovitostí.

Správa nemovitostí na základě honoráře nebo smlouvy.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor bez poskytování jiných než základních služeb zajišťujících jejich řádný provoz. Správa vlastního majetku.

přerušení: od: 12.7.2013 Údržba nemovitostí Mytí oken Čištění - čalounění Čištění - koberce.

Pronájem - bytové prostory - nebytové prostory - haly - kanceláře.

Stavební firma, činnost: -dodávka, opravy (i havarijní), čištění domovních kanalizací, kontrola kanalizace kamerovým systémem -instalace voda, topení, havárie nonstop 774 328 798 -opravy, revize komínů -zemní, demoliční a úklidové práce včetně likvidace odpadů a stavební suti -kompletní stavební práce -dřevostavby na klíč, zakládání staveb, ...

Realitní činnost - bytové prostory - pozemky Realitní činnost - komerční prostory.

Realitní společnost - prodej a pronájem nemovitostí.

Jsme realitní a reklamní společnost, nabízíme komplexní služby v oblasti reklamy, realit a obchodu. Obchodním partnerům společnosti Prima reklama pomáháme strategicky budovat jejich podnikání a poskytujeme kompletní servis spojený se zahájením jejich podnikání. Naší silnou stránkou je náš přístup jak k zákazníkovi, tak ke každému obchodnímu ...

Realitní kancelář prodeje a dlohoudobé pronájmy - byty, domy, vily. Prodej: - pozemky - stavební parcely Realitní kancelářprodej - nebytové prostory - kanceláře.

Pronájem a správa - vlastní nebo pronajaté nemovitosti.

Velkoobchodní prodej: - hutního materiálu: - plechy, trubky, profily. Pronájem nebytových prostor a kanceláří.