Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Prodej - nové bydlení - byty - nové výstavby.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí, provoz OD Vágner.

Obchodní a developerská společnost. Služby: - poradenství v oblasti stavebnictví, architektury a v dopravě - inženýrská činnost v investiční výstavbě - realitní, makléřská, marketingová a zprostředkovatelská činnost.

Nákup, prodej, pronájem a výměny - nemovitosti v ČR a SR Služby v oboru správa a údržba nemovitostí.

Stavebně inženýrská firma: -zajištění stavby od návrhu po kolaudaci: -inženýrská činnost -stavební činnost -elektromontážní práce -eurookna -plastová okna -bazény včetně zemních a stavebních prací -jímky a septiky včetně zemních a stavebních prací -správa nemovitostí.

Finanční poradenství. Výstavba, prodej, pronájem: - rodinné a bytové domy.

Stavební, developerská společnost s nemovitostmi. Stavební činnost: -nové stavby -rodinné domy -byty, bytová zástavba -stavby na klíč -občanská výstavba včetně komunikací (silnice, chodníky) -inženýrské sítě -investorská činnost.

Zprostředkování: - prodej a nájem nemovitostí. Developerská činnost. Stavební činnost: - výstavba komerční objekty - byty.

Správa komerčních a nekomerčních nemovitostí.

Realitní kancelář Hostinská činnost Chov domácích zvířat Chov - zoologická zvířata.

Nákup, prodej, pronájem: - nemovitosti - byty - rodinné domy - chaty, chalupy - pozemky - komerční prostory.

Realitní kancelář Reklamní agentura Marketing Vydavatelství a nakladatelství.

Realitní činnost - bytové prostory Realitní činnost - nebytové prostory Realitní poradenství.

Služby: - výstavba rezidenčních bytových domů a polyfunkčních objektů s následným prodejem a pronájmem bytových jednotek a komerčních prostor. Zajišťujeme též správu nemovitostí.

Reality, pronájmy, prodeje, výkupy nemovitostí, prohlášení vlastníků bytových domů apod. Exekuce, oddlužení nemovitostí, dražby, insolvence. Dále zajišťujeme právní servis, poradenství při prodeji a konzultace.