Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Společnost zabývající se finančním a úvěrovým poradenstvím. Nemovitosti. Zajištěná inzerce na více než 15 realitních serverech a v tištěných periodikách. Prodej nemovitostí, realit.

Realitní kancelář, reality, prodej, pronájem nemovitostí. Naše realitní kancelář zprostředkuje prodej i pronájem Vaší nemovitosti. Nabízíme komplexní servis se specializací na byty, domy, rekreační objekty, pozemky v lokalitě Brno a Jihomoravský kraj. Investice do realit a poradenství zahraniční klientele.

Úvěry - hypotéky. Znalecké posudky. Poskytování: - právní servis. Prodej a pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - komerční prostory - garáže.

Příprava a řízení staveb investičních celků. Realitní činnost: - pozemky - komerční objekty. Stavební dozor a poradenství: - stavební a technický dozor - finanční dozor - vady a poruchy staveb, sanace - zjišťování technického stavu objektů - organizace a řízení staveb - úspory staveb - řešení problémů dodavatelů. Realizace: - ...

Kutil servis Úklidové služby a technická údržba bytů, domů, kanceláří i zahrad - jednorázové i pravidelné úklidy domácností, komerčních a kancelářských prostor i úklid celých budov - úklidy po řemeslnících, stavebních úpravách včetně odvozu stavebního a nepotřebného odpadu - mytí oken, dveří, nábytku - čištění koberců a ...

Člen DRUŽSTVA REALITNÍCH KANCELÁŘÍ ČR - DRK ČR. Realitní kancelář, prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - vily - rekreační zařízení - pozemky - komerční prostory - garáže.

Služby: -inženýrská činnost -technický dozor investora (TDI) -koordinátor BOZP -projektová činnost -dodavatelská činnost -poradenská činnost -realitní činnost -energetické audity a PENB.

Pronájem: - nemovitosti - byty - nebytové prostory.

Služby: - finanční poradenství - úvěry, půjčky, hypotéky. Realitní kancelář.

Developerská činnost. Prodej, pronájem: - byty - kanceláře. Investiční činnost ve výstavbě.

Služby cestovní agentury: - ubytování v Rakousku pobytové, víkendové - česká lyžařská škola v Rakousku Zillertal i pro děti - zimní sporty, lyžování i ve volném terénu, skialpinismus, sáňkařské dráhy, bruslení. Realitní činnost: - prodej a správa nemovitostí v RAKOUSKU.

Prodej: - pozemky v Pohořelicích. Výstavba: - rodinné domy na klíč.

Rekonstrukce a výstavba bytů a bytových domů. Realitní činnost, investiční poradenství.

Prodej a pronájem - byty - domy - rekreační objekty.

Financování koupě nemovitostí hypotéky, stavební spoření, úvěry, refinancování, slučování půjček. Pojištění nemovitostí, domácností, kanceláře, odpovědnosti, životní, neschopnosti splácet hypotéku, pojištění nájmu, kauce Prodej a pronájem: - rezidenční nemovitosti - domy - byty - pozemky - chaty a chalupy - developerské projekty - ...

Realitní kancelář Inženýring Developerská činnost

Realitní kancelář: - prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků v Brně a okolí - prodej a pronájem komerčních nemovitostí v Brně a okolí.

Vedení: - účetnictví. Realitní činnost: - bytové prostory - nebytové prostory. Správa nemovitostí.