Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Developerská a stavební činnost - bytová výstavba - prodej a pronájem domů, bytů.

Služby: - pronájem nebytové prostory ve svých nemovitostech

Služby: - developerská a realitní činnost

Činnost: - pronájem nemovitostí - pronájem komerčních prostor - správa nemovitostí

Skladový a logistický areál v Kuřimi u Brna, výroba a prodej LED osvětlení, podsedáky Sitcard, obalové materiály, montáž konektorů a kabelových svazků. Elektrovýroba. Dodávka, prodej, ruční a strojní montáž i práce ve mzdě: -elektronické součástky pro automobilový, letecký, telekomunikační, spotřební průmysl -konektory, montáž ...

Jsem realitní makléřka s dlouholetou praxí v oboru prodeje a pronájmu nemovitostí.

Realitní společnost s dlouholetou praxí zaměřená na region Židlochovicko. Zajišťujeme prodej a pronájem nemovitostí.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Překladatelská a tlumočnická činnost -Provozování cestovní agentury a průvodcovská činnost v oblasti cestovního ...

Služby - developerská činnost - bytová výstavba - realitní činnost

REALITNÍ KANCELÁŘ: - služby v oblasti pronájmu, koupě a prodeje nemovitostí ČINNOST ORGANIZAČNÍCH PORADCŮ: - org. služby v oblasti řízení realitních projektů - org. služby v oblasti řízení stavebních projektů - org. služby pro investory - org. služby pro stavebníky - org. služby pro stavební firmy.

Výroba, nákup, skladování a prodej: -zdravotnické prostředky. Reklamní činnost, marketing. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Stavební a obchodní společnost. Provádění staveb vč. inženýrských a současně správou a údržbou nemovitostí

GLANC REAL SERVIS s.r.o., realitní kancelář. Výkup, prodej, pronájem: -domy, byty, kanceláře -pozemek, pozemky, reality -rodinné domy, rekreační a komerční objekty -pozemky pro podnikání. Služby: -právní -zajištění financování -hypotéka. Servis sanitární techniky. Prodej náhradních dílů. -opravy masážních a vířivých van -výroba ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Komplexní služby v oblasti marketingu, strategického produktového řízení, zavádění nových produktů na trh a marketingových analýz. Realitní služby.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Zprostředkování obchodu a služeb

Služby: -havarijní pohotovost - nepřetžitě -měření a regulace -systémová integrace -servisní služby -bezdrátová komunikace -slaboproudé instalace -chlazení -elektromontáže.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Poskytování technických služeb Poskytování služeb pro rodinu a domácnost Poskytování služeb pro zemědělství, zahradnictví, rybníkářství, lesnictví a myslivost Zprostředkování obchodu a služeb Opravy a údržba potřeb pro domácnost, předmětů kulturní povahy, výrobků jemné mechaniky, optických ...

Realitní činost, prodej bytů. Bytová výstavba.

Organizace - veřejné služby Zprostředkování - prodej a nákup nemovitostí.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem, pronájmy, podnájem, podnájmy: -bytu, bytů, byty, nemovitosti, nemovitostí, kanceláře.