Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Pronájem: - kancelářské prostory - nebytové prostory, komerční prostory - sklady - výroba solární energie - fotovoltaika.

Služby: - stavební činnost - montáž sádrokartonů - vodoinstalace, plynoinstalace - klempířské a pokrývačské práce - rekonstrukce - zámečnické a kovářské práce Správa budov: TEL.: 585 054 066 Výroba, nákup, distribuce: - tepelná energie TEL.: 723 692 672 Projekční práce: TEL.: 585 054 467 Reality

Informace o jednotlivých developerských projektech, novostavbách a rodiných domech v olomouckém regionu. Realitní činnost.

Developerská společnost spravuje bývalý Dominikánský klášter datující vznik v období mezi 11. a 12. století na prestižní adrese v historickém centru města Olomouce. Pronájem: -kancelářské prostory -obchodní prostory.

Prodej, leasing, pojištění, zprostředkování, servis stavební stroje a zařízení, nákladní a užitková vozidla atd... -Realitní činnost. Prodej, leasing, pojištění a zprostředkování prodeje a koupě jakékoli techniky ve stavebnictví, dopravě a příbuzných oborech používané (nové i použité), servis vybrané techniky -mobilní zemní stroje všech ...

Realitní kancelář: -zprostředkování, odhady, koupě a prodej nemovitostí-byty, rodinné domy, stavební pozemky, chaty -nájem, pronájem-byty a nebytové prostory -výměna bytů.

Výstavba: - pozemní stavby - rekonstrukce staveb. Tepelné izolace průmyslové. Hydroizolace. Komplexní dodávka šikmých střech. Pokrývačské a stavebně klempířské práce. Pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář: - prodej bytů a rodinných domů. - novostavby a byty v developerských projektech. - kompletní realitní servis, včetně zajištění financování a právního servisu a to nejen pro developerské projekty.

Pronájem: -kancelářské a skladovací prostory.

Pronájem a správa: -vlastní nemovitý majetek. Developerská činnost. Realizace: stavby průmyslových objektů, skladových hal přímo „na míru“ klienta.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí. Zprostředkování: -prodej, koupě rodinných domů, pozemků, komerčních objektů, rekreačních objektů, bytů -pronájem všech druhů nemovitostí. Kompletní poradenský servis. Oceňování nemovitostí.

Správa a provoz obchodního centra HANÁ a nákupního parku HANÁ v Olomouci.

Obchodní dům. Pronájem: -kancelářské, prodejní a skladovací prostory.