Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Stavební bytové družstvo Pelhřimov s péčí a profesionalitou spravuje bytové jednotky a nebytové prostory. Naše služby zahrnují kompletní správu nemovitostí, ať už se jedná o družstevní byty či osobní vlastnictví. Jsme vaším spolehlivým partnerem v oblasti pronájmu a prodeje realit. Spolupracujte s námi a užijte si klid a pohodu ve vašem domově.
Stavební bytové družstvo Pelhřimov
Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení

Služby naší realitní kanceláře Notable reality, s.r.o.: Zajistíme zprostředkování prodeje vaší nemovitosti: bytu kanceláře obchodu činžovního domu rodinného domu pozemku chaty chalupy zemědělské usedlosti garáže skladu nebytových prostor komerčních objektů a mnoha dalších.

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Výroba textilního zboží, jeho balení, třídění a označování. Maloobchod a velkoobchod.

Realitní kancelář. Další kontakt: Mírové náměstí 1389 Ústí nad Orlicí Telefon: 465526938. Stavební investorsko, inženýrská činnost. Telefon: 465525802.

Prodej - byty - domy - chaty - chalupy - pozemky Prodej - komerční prostory a objekty - garáže

Investiční činnost Realitní činnost Projekce - dopravní stavby - vodohospodářské stavby - inženýrské a pozemní stavby Výroba kompozitů

Realitní kancelář, nákup, prodej -všechny typy nemovitostí, vypracování smluv, znaleckých posudků a odhady nemovitostí.

Nájem a pronájem - nemovitosti Správa a nemovitosti

- prodej stavebního materiálu - stavební činnost

Realitní kancelář. Držitel certifikátu ISO 9001 - 2000 DVŮR KRÁLOVÉ n.L. Palackého 741 tel./fax:499622522, 499622883, 499622257 info@tana.cz HRADEC KRÁLOVÉ Karla IV. 430 tel./fax:495214574, 495213915 hradec.kralove@tana.cz TRUTNOV - sídlo firmy Svatojánské nám. 46 tel./fax:499814595, 499814596 trutnov@tana.cz TURNOV Hluboká ...

Síť realitních kanceláří. Zprostředkování prodeje, nákupu a pronájmu nemovitostí i družstevních bytů.

Služby v oboru geodézie a kartokgrafie a také kompletní činností v oblasti zprostředkování prodeje a nákupu realit.

Realitní a dražební kancelář: - kompletní profesionální servis při prodeji, nákupu a pronájmu všech nemovitostí, tzn. rodinných domů, bytů družstevních i v osobním vlastnictví, chat, chalup, pozemků a také komerčních prostor a areálů, pro prodávající služby zdarma - dražby nemovitostí - zprostředkování hypotečních úvěrů a úvěru ze stavebního ...

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Malířské, natěračské práce a malby: -kanceláře, byty, balkóny, společenské prostory atd... Nátěry: -okna, zábradlí, střechy, ploty atd... -vchodové dveře Práce instalatérské a topenářské Práce zednické Práce pokrývačské a klempířské

Realitní služby s právním servisem. Finanční poradenství. Ocenění nemovitostí.