Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Společnost nabízí své služby nejen svému jedinému akcionáři, ale i jiným osobám. Hlavními činnostmi společnosti jsou správa a údržba nemovitostí, realitní činnost (prodej nemovitostí, zajišťování převodů družstevních bytů do osobního vlastnictví apod.), inženýrská činnost v investiční výstavbě a výroba a rozvod tepelné energie. Náplní správního ...

Realitní kancelář: -poradenské služby spojené s koupí, prodejem a pronájmem nemovitostí - tržní ohodnocení nemovitostí - marketingové studie.

-Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí Hostinská činnost

AMSA REAL se zabývá prodejem realit, bytů, domů, pozemků a průmyslových areálů. Realizujeme dobrovolné dražby, připravujeme dražby pro jiné dražební společnosti. Máme vlastní aukční síň. Realizujeme developerské projekty.

Provozovatel lázeňských domů.

Nabídka developerských a realitních služeb

Zprostředkování nákupu, prodeje a pronájmu nemovitostí. Zajištění kompletního právního a finančního servisu.

Komletní administrativně-technická správa nemovitostí, údržba zeleně, úklid, havarijní servis

Zprostředkování obchodů s nemovitostmi.

Realitní kancelář. Správa nemovitostí..

Společnost CENTRAL GROUP je již dlouhou dobu jedničkou na českém trhu nového bydlení. Firma působí na trhu již téměř 17 let a za tu dobu úspěšně dokončila více než 113 rezidenčních lokalit. V nabídce CENTRAL GROUP jsou v současné době stovky bytů, rodinných domů a parcel v mnoha různých lokalitách v Praze a okolí.

Zabýváme se: - výstavba, správa a pronájem administrativních a multifunkčnich center.

Společnost AH Consultservis Praha s.r.o.se zabývá správou nemovitostí, zpracováním účetnictví a daní.

-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Ekonomické poradenství Organizační poradenství Realitní činnost

Naše společnost je specialistou na trhu s pronájmy v Praze a nabízí unikátní systém pro majitele nemovitostí a zájemce o pronájmy s využitím zcela nových technologií.

Správa nemovitostí Úklidové služby Inženýrská činnost Projekční činnost Údržba - venkovní plochy

Služby: -správa nemovitostí -řízení vztahů s nájemci -udržování rozpočtu nákladů -rozpočtování administrace budovy a poplatků za služby -revize zařízení -administrace technické dokumentace -menší údržby a opravy -kontrola důležitých oprav a údržby -24h servisní služba -bezpečnostní služby -dálkové video monitorování společných ...