Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
-Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Zajišťujeme prodej a pronájem bytů, činžovních i rodinných domů či jiných nemovitostí a pozemků i jejich výkup. Naše služby nabízíme nejen v Praze, ale také středních a východních Čechách.

-Výroba strojů a zařízení -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Mimoškolní výchova a vzdělávání, pořádání kurzů, školení, včetně lektorské činnosti -Poskytování technických služeb -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Zprostředkování obchodu ...

Architektonický a projektový ateliér. Projekční architektonická činnost: - stavby pro zdravotnictví, školství, soudní budovy, hotely, retail - rekonstrukce památek - bytové domy, rodinné domy. Inženýrská činnost: - obstarávání územních rozhodnutí, stavebních povolení, kolaudačních rozhodnutí - technický dozor investora na ...

Zprostředkování prodeje, koupě a pronájmu nemovitostí včetně souvisejících služeb.

Tecnocasa, která je počtem zastoupení první franchisingovou skupinou ve zprostředkování realit v Evropě, se zrodila v Itálii v roce 1986. Založena dr. Orestem Pasqualim. Již dvacet let se Tecnocasa snaží o neustálé zlepšování služeb. Zejména prvky, na kterých společnost zakládá svůj úspěch, se dají shrnout v následujících bodech: - nový ...

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Developerská a realitní společnost. Realizace: - developerské projekty - správa nemovitostí - akvizice pro nové projekty. Poskytuje kompletní developerský a realitní servis společnostem v holdingu na území České a Slovenské republiky a Ruské federace.

Vyhledávání investičních příležitostí pro domácí a zahraniční klienty.

Správa nemovitostí: - pravidelný servis technického zařízení, - úklidový servis, - údržba a opravy objektu. Vedení účetnictví.

Znalecká, realitní a investorsko-inženýrská kancelář. Znalecké posudky, oceňování nemovitostí, tržní a úřední odhady cen nemovitostí, bytů, nebytových prostor, rodinných domů, činžovních a administrativních budov, průmyslových areálů, garáží, chat, pozemků, věcných břemen. Dozorování a kontrola staveb. Reality. Poradenská a konzultační činnost.

Poradenství v oblasti: - nemovitostí - oceňování - průzkum. Pronájem: - kancelářské prostory - obchodní prostory - průmyslové zóny.

Naše služby: - architektonická, projekční činnost - pronájem bytových a nebytových prostor.

Realitní kancelář se specializací na liberecký kraj a okolí. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely. Služby: - vypracování - znalecké posudky, tržní odhady ceny, daňová přiznání - vyřízení hypotečních úvěrů, hypotéky - ...

Pražská realitní kancelář. Zprostředkování prodeje a pronájmu veškerých nemovitostí v Praze a jejím okolí. Realitní kancelář, reality, nemovitosti, byty.

Rodinná firma Alama s.r.o. byla založena v roce 2004. Převažující ekonomickou činností je provádění: - drobných staveb - stavebních úprav a rekonstrukcí bytových jednotek - elektromontážních prací - revizí a oprav elektroinstalací. Dále je to správa a údržba nemovitostí. Další z významných činností je: - zajišťování technických ...

Realitní kancelář. Inženýrská činnost v oblasti investiční výstavby. Zprostředkovatelská činnost v oblasti obchodu. Projektová činnost ve výstavbě.

Provoz realitní kanceláře. Služby: - správa nemovitostí.

Zednictví Pokrývačství, tesařství -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí