Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Pojištění Advokátní konzultace Realitní činnost a ochrana

Majitel a provozovatel rozsáhlého nemovitostního areálu. Pronájem nebytových prostor. Bytová výstavba.

Pronájem - nebytové prostory průmyslový areál Správa a průmyslový areál

Realitní činnost prodej a pronájem nemovitostí - poradenská činnost - hypoteční úvěry a řešení financování nemovitostí Návrhy a realizace interiérů - návrhy a realizace interiérů - výroba zakázkového nábytku a interiérových doplňků - provozovatel internetového obchodu www.superliving.cz - dovozce designových skopných postelí ...

Společnost IMPERA spol. s r.o. byla založena v r.1991 jako dovozce a velkoobchod se spotřebním a dárkovým zbožím. Od r.1997 začala společnost rozšiřovat svůj předmět podnikání také o správu, pronájem, nákup a prodej nemovitostí. Podnikání v oblasti nemovitostí postupně nahradilo původní dovozní a velkoobchodní činnost, a od r 2001 již dominuje ...

Společnost CTY Development s.r.o. v současné době spravuje bezmála 400.000 metrů čtverečních nemovitostí, z čehož většinu představují skladovací plochy a kanceláře, rozdělené do tří areálů: - Business Park Průmyslová 11 - Business Park U Továren 31 - Business Park Komořanská 63

Realitní agentura. Prodej, pronájem, směny: - nemovitosti - reality - na bydlení, rekreaci - komerční prostory - domy, vily, byty, chaty, chalupy - kanceláře, sklady, pozemky, zemědělské objekty - památky, garáže, drobné objekty, pozemky.

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí. Výkupy nemovitostí, řešení zadlužených nemovitostí, výplaty exekucí, finanční poradenství, úvěry.

Kompletní realitní servis, zprostředkování prodeje i koupě nemovitostí, facility management - starost o nemovitosti Máme více jak 20 let zkušeností v oblasti nemovitostí a financování obchodních transakcí. Rychlost a spolehlivost je naší výhodou.

Firma Pratos s.r.o. vznikla v roce 1999 pro potřeby zákazníků, především pro správu nemovitostí a s ohledem na zajištění všech potřeb při jejich provozu a údržbě a to převážně pro kancelářské a provozní budovy. Naše společnost zajišťuje veškerý servis spojený s chodem těchto objektů.

Realitní činnost, prodej: - rodinné domy. Správa nemovitostí. Projekční činnost. Development.

Smluvní správa vyhrazených technických zařízení. Provozování plynových kotelen.

Nabízíme znalecké posudky a konzultační činnost v oblasti realit..

Pronájem vlastního nemovitého majetku: - kancelářské prostory - obchody - byty - sklady.

Provádění a zabezpečení správy, údržby, opravy, rekonstrukce a modernizace bytových a nebytových objektů.

Reality a nemovitosti. Poskytujeme komplexní správu a údržbu nemovitostí pro bytová družstva, společenství vlastníků i majitele.

Správní bytové družstvo: - správa společných částí bytových objektů vč. zajišťování základních služeb s užíváním bytových jednotek a to jak pro vlastníky tak i pro nájemce.

Komplexní správa bytových a nebytových objektů, nemovitostí: - opravy, údržba, rekonstrukce - voda, plyn, elektro - plynofikace kotelen - vypočítávání a výběr nájemného - zajištění úklidu společných prostor - evidence spravovaného majetku - aktualizace pasportizace spravovaného domu, bytů a nebytových prostorů - vedení ...