Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Realitní kancelář. Specializujeme se na prodej vil a rodinných domků.

Realitní společnost GOLDING REAL, s.r.o. se dlouhodobě specializuje na prodej realit - Krkonoše, Krušné hory, Šumava a další české hory a podhůří. Prodáváme zejména apartmány, rodinné a rekreační domy, pozemky. Při prodeji zajišťujeme kompletní právní servis, včetně jednání na úřadech. V Praze a okolí prodáváme byty (nové bytové projekty i ...

Realitní kancelář. Prodej: - byty - domy - chaty - chalupy - rekreační chalupy - pozemky Pronájem: - byty - domy.

Realitní kancelář, realitní činnost. Investorská a developerská činnost. Správa nemovitostí. Prodej, pronájem: - byty, rodinné domy - nebytové prostory, kanceláře - pozemky, chaty, chalupy - rekreační a průmyslové objekty. Příprava a řízeni stavebních projektů. Prodej a investice v oblasti nemovitostí.

Pronájem a dlouhodobý pronájem nebytových prostor v arálu Lužec nad Vltavou, který je vhodný především pro skladování či výrobu.

Naše služby: - správa družstevních domů, nemovitostí, obytných a nájemních domů - vedení účetnictví.

D. a K. správa s.r.o. se zabývá správou a pronájmem nemovitostí. Správa nemovitostí: - správa a údržba nemovitostí, velkých bytových komplexů, administrativních budov, vil a bytů. Ekonomický servis: - kompletní vedení účetnictví vlastníků domů, bytových družstev, společenství vlastníků - daňové poradenství. Právní servis: - pomoc ...

Vedení účetnictví, pronájem nemovitostí.

Služby: - realitní činnost - činnost podnikatelských, finančních, organizačních a ekonomických poradců - správa a údržba nemovitostí.

Realitní kancelář. Nákup a prodej: -hotely nad 50** lůžek-do neomezeně, v Praze, Krkonoších, Jizerských Horách, na Šumavě, v Krušných Horách, Jeseníkách a Beskydech - historických objektů v Praze - administrtivních budv v Praze. - nákup firem s výrobním programem, leč bez financí. -chaty a chalupy v rekreačních oblastech v Krkonoších, ...

Zprostředkování prodeje a pronájmu nemovitostí.

Dovolujeme si Vám nabídnout servis nemovitostí v Praze v rozsahu od drobných oprav až po kompletní opravu všech nemovitostí.Dlouhodobá praxe, široká nabídka služeb a prevence škody na majetku. Technická správa a servis budov, hodinový manžel, údržba zahrad a parků.

Komplexní nabídka služeb ve správě rezidenčních nemovitostí.

Dostavba vily na klíč u Mníšku pod Brdy. Jedná se o zastavenou plochu 600 m2.

Kompletní realitní služby: - zprostředkování převodu nájemních smluv u majitele na byty všech velikostí - prodej a pronájem bytů v osobním či družstevním vlastnictví - prodej a pronájem rodinných či činžovních domů - prodej a pronájem pozemků - prodej a pronájem nebytových prostor, obchodů, kanceláří, skladových prostor. Specializujeme ...

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor.

Ve své činnosti se snažíme poskytovat komplexní služby v oblastech: - prodej a pronájem nemovitostí - správa a údržba nemovitostí - inženýring ve stavebnictví - zakládání, likvidace, koupě a prodej společností - zakládání společenství vlastníků domů.

Realitní kancelář. Axona reality s.r.o. je mladá dynamicky se rozvíjející společnost. Kolektiv zkušených realitních makléřů je připraven pomoci všem klientům s: - pronájmem - prodejem - koupí nemovitosti, pozemku, … Vždy prověřujeme solventnost uvažovaného nájemce nebo kupce. Poradíme a pomůžeme při ocenění nemovitostí. Našim ...

Reality123 je vyhledávač nemovitostí a široká inzerce reality. Snadná sms platba za inzeráty. Polohy nemovitosti s google maps a seznam firem nerealitního typu. Prodej i pronájem: byty, domy, chaty, chalupy, pozemky, kanceláře včetně aukce on-line a 3D virtuální prohlídky.

Inženýrská činnost ve stavebnictví: - projekce, poradenství, konzultační a inženýrské služby - koncepční dokumentace (podnikatelské záměry, záměry staveb) - projektová dokumentace koordinační dokumentace (zprávy o průběhu výstavby) - analýzy (výběrová řízení, technickoekonomická hodnocení) - příprava stavby zajištění stavebního ...