Realitní společnosti vám v čele s realitními makléři pomohou prodat váš dům, byt, rekreační objekt, komerční objekt či pozemek. Prodat tedy můžete svůj dům, chalupu, chatu, svou stavební parcelu, les, louku, kancelářské prostory, výrobní haly nebo sklady.

TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Již od svého vzniku roku 1999 se naše společnost zaměřuje na poskytování technických služeb městu i jiným subjektům. Naše služby zahrnují úpravy veřejných prostranství, práce se stavebními mechanismy, údržbu nemovitostí, komunikací a také veřejné zeleně. Dále se specializujeme na podnikání v oblasti nakládání s odpady.
TESMA Jaroměřice s.r.o. - technické služby a správa nemovitostí
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Penzion Svět poskytuje útulné a stylové ubytování ve zrekonstruovaném penzionu v Třinci. Ubytovat se můžete ve dvoulůžkovém, třílůžkovém či čtyřlůzkovém pokoji nebo v apartmánech. Každý pokoj je oázou klidu a pohody, ideální pro odpočinek po dni plném objevování. Součástí penzionu jsou dvě kuchyně včetně jídelního koutu.
Penzion Svět - útulné ubytování v Třinci
Služby: - zprostředkování obchodu a služeb - realitní činnost

Společnost Lighthouse Vltava Waterfront Towers s.r.o. patří do skupiny společností Lighthouse Group, je vlastníkem administrativního komplexu Lighthouse Vltava Waterfront Towers. Další společnosti ze skupiny Lighthouse Group se specializují na rozvinutí pražských přístavů v městských částech Praha 7 a Praha 5, veškeré plochy přístavů Holešovice, ...

Činnost společnosti postupně profilovala ve dvou směrech. Základní specializací je zajišťování všech služeb spojených se správou a provozem velkých moderních budov (komplexní technický provoz včetně provozu speciálních technologií, dále pak ostraha, vnitřní i venkovní úklid, péče o zeleň a administrativně technické, resp. správní služby). Druhou ...

Nabídka rodinných domů v blízkosti Prahy. Společnost při svých podnikatelských aktivitách kombinuje realitní činnost s aktivitami vlastních stavebních kapacit.

Realitní kancelář. -prodej nemovitostí -pronájem nemovitostí -odkup nemovitostí -RE/MAX Hypotéka (financování Vaší nemovitosti) RE/MAX, nejúspěšnější síť realitních kanceláří na světě, byla založena současným prezidentem RE/MAX International Davem Linigerem v roce 1973 v Denveru (Colorado, USA). V té době si většina realitních makléřů ...

Předmětem podnikání jsou v souladu s obchodním rejstříkem tyto činnosti: - projektová činnost v investiční výstavbě - koupě zboží za účelem jeho dalšího prodeje a prodej - realitní kancelář - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích prací na nich a jejich odstraňování - organizační zajištění správy bytového a nebytového majetku

Nebytové prostory k pronájmu v areálu Jeremiášova 870. V areálu se nachází kanceláře, dílny, sklady různých typů a velikostí. Jedná se spíše o průmyslový typ areálu s nebytovými prostory. K dispozici pro nájemníky je kantýna přímo v areálu. V areálu lze kombinovat nájmy dílenských, skladových prostor spolu s administrativním zázemím ...

Reality, pronájmy - prodeje nemovitostí po celé ČR spojené s právním servisem a úvěry. Dále zajišťujeme finanční poradenství, včetně pojištění životní a úrazové, majetkové, nemovitostí, automobily, investice, hypoteční úvěry, termínované vklady.

Realitní kancelář. Prodej a pronájem bytů, rodinných domů, pozemků, nebytových prostor a komerčních nemovitostí. Individuální přístup, profesionální tým, komplexní právní a finanční servis. Zdarma právní servis i znalecký posudek.

Realitní kancelář - prodej i pronájem všech druhů nemovitostí s vyřízením potřebných formalit, veškerý právní servis a poradenství související s činností realitní kanceláře.

Znalecká a realitní kancelář. Znalecké posudky: - ceny a odhad nemovitostí. Tržní odhady nemovitostí a majetku: - pro úvěry u bankovních ústavů. Realitní činnost. Prodej, pronájem, převod, odkup: - byty všech vlastnictví - rodinné domy - činžovní domy - komerční prostory - pozemky.

Realitní kancelář. Makléřské služby v oblasti realit: - nákup - prodej - zprostředkování. Nabídka, prodej: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky. Pronájem: - byty - domy - nebytové prostory - pozemky.

Realitní kancelář. Zabýváme se výstavbou a prodejem bytů do osobního vlastnictví.

Realitní kancelář. Koupě, prodej, pronájem-nemovitosti: -rekreační objekty-chaty, chalupy -rodinné domy -byty -činžovní domy -výrobní objekty -pozemky -hotely, restaurace -kanceláře, obchody -historické objekty.

Poskytujeme následující služby v oblasti komerčních nemovitostí po celé České republice a na Slovensku: - zastupování nájemců - zastupování majitelů - investiční poradenství - ocenění nemovitostí - projektový management - technický dozor investora - správa nemovitostí - průzkum trhu.

Společnost FINERTA s.r.o. je v ČR jedinou specializovanou realitní kanceláří zaměřenou na nemovitosti v Rakousku a to již od roku 2004.

Realitní kancelář. Prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - chaty, chalupy - nebytové prostory. Služby: - právní servis - hypotéky, stavební spoření - daňové poradenství - znalecké posudky, odhady - pojištění nemovitostí - služby architekta.

Prodej nemovitostí a pozemků. Nabídka právního servisu a poradenství.

Služby: - správa a údržba nemovitostí - facility management - provozování technických zařízení - plánování a řízení údržby - nepřetržitá havarijní služba - poštovní podatelna - recepce - ostraha - úklid - údržba zeleně - odpadové hospodářství - správa a evidence majetku - management klíčů a vstupníků - revize ...

Prodej a pronájem nemovitostí.

Realitní kancelář, specialisté na trh s: - rodinnými domy - byty - pozemky - vilami atd. Činnost: - nákup a prodej nemovitostí - odhady realit - právní a daňové služby - úschova peněz (při koupi, či prodeji nemovitosti) - reklama nemovitostí - inženýrské aktivity. Nákup, prodej a pronájem: - byty - rodinné domy ...

Zajištění správy a prodeje nemovitostí. Nabídka poradenství v oblasti podnikání a řízení.