Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -stříhání a úprava srsti psů

Služby: -grafické práce -SEO optimalizace -tvorba webových stránek -poradenství v oblasti zálohování dat -pořádání počítačových kurzů

Provádíme zednické, kamenické, bourací, úklidové práce.

Stylový kadeřnický salon nabízí kompletní kadeřnické služby, poradenství v oblasti barev, střihů, stylingu a péče o vlasy. Prodej vlasové kosmetiky Biolage a Matrix.

Reklamní činnost Výroba - www stránky, webdesign

Tiskárna Bedřicha Tomáška působí ve Strakonicích a okolí: -ofsetový tisk -knihtisk -falcování -potisk -barevné kopírování -tiskopisy -letáky a plakáty -navštívenky, vizitky -svatební oznámení -novoročenky -kalendáře.

Služby: -překlady -soudní tlumočení -výuka německého jazyka.

Služby: -doručování poštovních zásilek -zprostředkování peněžního plnění -telefon, telegraf.

Služby: -doručování poštovních zásilek -zprostředkování peněžního plnění -telefon, telegraf.

Služby: -velkokapacitní prádelna -čistírna.

Zabýváme se: - čištěním peří - prodej nových péřových polštářů a dek - renovace a výroba péřových přikrývek a polštářů Každý lichý týden máme otevřeno i v sobotu, mimoto dle telefonické domluvy.

Kompletní porfólio služeb společnosti O2.

Poradenství v oblasti integrovaných systémů řízení (ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001), metody štíhlé výroby. Provádění auditů, přípravy na certifikace. Lektorská činnost a organizace vzdělávacích programů, kurzů a workshopů na míru.

Praní a čištění oděvů. Praní a žehlení hotelového prádla. Praní a žehlení pracovního oblečení. Autoservis a pneuservis. Ubytování.

Čištění a praní oděvů a peří. Pneuservis a autoservis. Ubytování v penzionu Park.

Realizace - celé svatby floristika, šperkařka, cukrářka, svatební oznámení, svatební tabule prodej - svatební dekoracesvatba na vaše přání Ušití dle barev - polštářky - bryndáky Ušití - podvazky Půjčovna - svatební a společenské šaty včetně doplňků Půjčovna - svatební a společenské šaty ...