Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -výtvarné studio -grafika -reklama.

Oceňování nemovitostí pro potřebu dědického řízení a podobně. Dalším oborem je realitní činnost.

Vodoinstalatérství, topenářství -Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí

Zasilatelství: -autodoprava -přeprava velkoobjemových nákladů -přeprava nebezpečných látek ADR, RID -kombinovaná přeprava -přeprava v mrazírenských, izotermických nebo speciálních kamionech -kontejnerová přeprava -železniční, letecká a námořní přeprava -celní sklady a skladovací plochy -celní služby, deklarace.

Znalecká činnost. Realitní kancelář. Poradenství v realitách.

Služby: -projektová a inženýrská činnost ve výstavbě -stavební dozor -zpracování přípravné dokumentace stavebních investic -zajištění vstupních podkladů pro projektovou a investorskou přípravu stavby -zajištění projektové přípravy pro územní řízení -zajištění praci a výkonů spojených s realizací stavby -předběžný návrh ...

Služby: -projektování -topení, plyn, olej, voda, studny -čističky odpadních vod -tepelná čerpadla.

Půjčování svatebních a společenských šatů. Zprostředkování svatebních kytic, dortů, výzdoby a svatebních hostin. Služby vizážistky a kadeřnice. Zajištění dopravy luxusním autem atd.

Prodej, konfigurace a zprovoznění - výpočetní technika Zapůjčení - hardware Servis - výpočetní technika Záchrany - data z nefunkčního počítače

Dotační politika - vyhledání vhodné dotace, zpracování žádosti o dotaci, sledování průběhu čerpání dotace, závěrečné vyúčtování. Veřejné zakázky - zpracování zadávací dokumentace, dohled nad zadávacím řízením, administrace veřejné zakázky ve vazbě na Věstník veřejných zakázek a dle zákona o veřejných zakázkách. Realitní činnost. Finanční ...

Optimalizujeme internetové stránky, zabýváme se jejich tvorbou a celkovým internetovým marketingem. SEO, SEM, marketing na sociálních sítích.

Maloobchod, prodej: -multimédia, hry -vše kompletně pro PC -prodej protihodnotou. Služby: -realizace PC sítí -připojení k Inernetu -internetové služby -tvorba www stránek.

Služby: -pravidelné úklidové práce pro firmy, kanceláře, celé objekty.

Fotoatelier: -zpracování foto materiálů na digitálním minilabu -tisk fotografií -reportážní a atelierovoá fotografie.

Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače Solárium Fitness centrum Prodej - sportovní produkty ENERGYBODY (energetické nápoje, tyčinky, proteinové koktejly, spalovače, ...) Celulitidové zábaly Masáže regenerační, sportovní, lávovými kameny - měkké a trakční techniky

Poskytujeme spolehlivé vysokorychlostní internetové připojení na nejmodernějších technologiích domácnostem a firmám v okolí Blatné, Lnář, Kasejovic, Bělčic, Hvožďan, Sedlice a dalších. Optické připojení až 500Mbit Wifi připojení až 65Mbit Individuální podmínky firmám a státní správě.

Prodej, opravy, služby: -komponenty pro PC -sestavy počítačů -noteboky -příslušenství pro PC -spotřební zboží pro PC -připojení internetu.

Fotografka se zaměřením na svatební a rodinné foto. Focení v ateliéru, newborn, děti, těhulky, rodiny a jiné.

Služby: -likvidace, konkurzy -realitní agentura.

Služby: -odborné překlady v oboru rybářství, rybníkářství a v souvisejících biologických disciplínách -překlady návodů, informačních brožur, článků, dopisů a technické dokumentace z jiných oborů po dohodě.

Služby: -akreditovaná laboratoř provádějící plný rozsah zkoušek kameniva pro kolejové vrstvy a lože, betony a obalovny, včetně akreditovaného odběru vzorku.