Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Vývoj, výroba, montáž: -komponenty pro měření spotřeby, polohy vozidel, strojů. -provozní záznamník.

Služby: -překlady a tlumočení -jazykové kurzy pro děti i dospělé -servis ve všech světových jazycích. Tlumočení - standardní, konsekutivní, simultální, soudní.

Služby: -architektonické a inženýrské včetně projektování -projekční činnost elektro -rozvody NN, VN, trafostanice -veřejná osvětlení -elektropřípojky.

Výroba, vývoj, instalace a servis: -automatizované letecké systémy pro řízení civilního i vojenského provozu. Služby: -zpracování dat -software -projekce -elektrické zařízení -systémy GPS.

Služby: -kadeřnictví -holičství -pedikúra -půjčování svatebních ozdob.

Služby: -reklama -reklamní nápisy -firemní tabule -polepy aut -paspartování -lepení tónovacích a bezpečnostních fólií na okna aut, výkladních skříní.

Prodej, údržba a servis: -výpočetní technika -nabídka tvorby podnikového softwaru.

Výroba, prodej: -pohonné hmoty -extra lehký a lehký topný olej -uhlí, písky -nákladní doprava -likvidace a přeprava odpadů -provozování ČS.

Služby: -překlady a tlumočení -angličtina, němčina, ruština a francouzština, (AJ, NJ, RJ, FJ) -překlady ověřené soudním tlumočníkem z a do anglického a německého jazyka -jazykové kurzy angličtiny, němčiny a francouzštiny.

Masérská činnost, úklid domácností, prodej palivového dřeva aj.

Projektování: -pozemní stavby -rodinné domy -bytové domy -půdní vestavby a nástavby bytových domů -stavby pro průmyslovou výrobu -výrobní a skladové haly -stavby pro sport a rekreaci -stavby občanské vybavenosti -dopravní stavby -vodohospodářské stavby -architektonické návrhy staveb a interiérů -protiradonová opatření.

Realitní kancelář: -zprostředkování prodeje, koupě, pronájmu -rodinné domy, byty, komerční objekty, garáže, chalupy, chaty, pozemky, lesy, rekreační zařízení -zprostředkování výměny bytů -poradenská činnost při nákupu, prodeji nemovitosti.

Služby: -recyklace odpadů, skládek -třídění a zpracování plastů -sběr a zneškodňování průmyslových odpadů -likvidace odpadů -komplexní služby v nakládání s odpady.

Služby: -vymáhání a odkup pohledávek -nestandardní služby -likvidace dluhů -ostraha majetku a osob.

Pošta: -doručování poštovních zásilek -zprostředkování peněžního plnění -telefon, telegraf -poštovní spořitelna -balíky.

Pošta: -doručování poštovních zásilek -zprostředkování peněžního plnění -telefon, telegraf -poštovní spořitelna -balíky.

Služby: -pedagogicko psychologická poradna. Spadá pod české Budějovice.

Svatební salon, půjčovna: -svatební šaty -společenské šaty -šaty pro družičky -pánské obleky -svatební doplňky -svatební oznámení -snubní prsteny -dorty, drobné pečivo.

Architektura, návrhy a realizace: -výstavy, interiéry, design -scenografie a design osvětlovací techniky.

Služby: -správa, provoz a opravy společných částí domu -zabezpečování dalších činností spojených s provozem domu.

Příprava výroby, projekce, výroba, montáž: -interierové celky na zakázku -dýhované deskové materiály.

Služby: -pedikura -francouzské lakování nehtů -masáže -odstranění kuřích ok.

Manželská poradna: -rodinná krize -psychologická vyšetřeí -psychoterapie.