Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Doprava, spedice Vnitrostátní, mezinárodní nákladní doprava Přeprava kusových zásilek Celní deklarace

Servis - PC -návrh, stavba a servis PC sestav dle přání zákazníka -návrh, realizace a správa počítačových sítí -instalace software -instalace antivirového software -odvirování, přeinstalace operačního systému Windows -poradenský servis.

Kosmetické služby -kosmetika, permanentní make-up.

Služby: -tvorba webových stránek -zpracování textů a sazba -grafický design -reklamní texty -sazba a tisk -obalový design -internet.

Ubytování, hotel pro zvířata: -psi, kočky, králíčci, fretky, ptactvo, fretky, křečci, morčata, pískomili, rybičky, želvy, ještěři, hadi, ... -celoroční provoz, kompletní servis -18 km od Brna -vybudovánö ve spolupráci s Okresní veterinární správou -pravidelnou kontrolu a nonstop servis zajišťuje veterinární služba MVDr. Štourače, tel: ...

Výroba, nákup, skladování a prodej: -zdravotnické prostředky. Reklamní činnost, marketing. Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor. Průmyslová zóna - CTPark Modřice.

Truhlářství, stolařství. Výroba nábytku na zakázku: -kuchyňské linky včetně osazení spotřebiči všech značek (např. Bosch, Siemens, Whirpool, AEG, Brandt, Blomberg ) pro: -kanceláře, interiéry -restaurace, barové pulty -předsíně, odkládací stěny, botníky -koupelny, koupelnový nábytek, zrcadla (fazeta, hliníkové rámečky). Služby, studie, ...

Výroba starších automobilových a moto štítků. Veteráni renovace Náhrady za ztracené či jinak poškozené štítky vozidel Výroba štítků pro starší zemědělské a stavební stroje.

Prodej: -náplně do tiskáren, barvy do tiskárny, cartridge, tonery Alternativní i originální zboží. Záruka na zboží 24 měsíců.

Návrh, tvorba a správa: -www stránky pro malé a střední podniky -internetové web stránky (e-shopy) -optimalizace pro vyhledávače SEO -aplikace na internet SALIXUS.

Portál o úsporách: -texty specialistů na energetické zdroje -bankovnictví -pojišťovnictví -stavby, hypotéky -leasingy a nespočet dalších aktivit.

Svatební salon. Půjčovna: -svatební šaty -šaty pro družičky a svaté přijímání -pánské obleky -společenské a plesové šaty.

Služby: -prodej kovového odpadu -sber kovového odpadu -výkup kovového odpadu -zpracování kovového odpadu -demontáž autovraků.

Tiskárna. tiskařské, vazačské práce. Polygrafická, reklamní výroba: -předtisková příprava -ofsetový tisk -kapesní kalendáře, karty, krabice, dárkové krabičky, obaly, tvrzené kartonové obálky, kartonáž -tvarový výsek -protlačování -ruční, manuální práce.

-Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím

Překladatelské služby z německého a anglického jazyka.

Kancelářské potřeby, kopírování. Prodej, servis, leasing, pronájem: - kopírovací stroje - laserové tiskárny - kancelářská technika - kancelářské potřeby Autorizovaný dealer a servisní partner firmy Konica Minolta Služby: -černobílé kopírování -plnobarevné kopírování -kroužková vazba, vazba VeloBinder, laminování -výroba vizitek, ...

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály. Externí správa sítí a outsourcing IT. Konzultace v oboru výpočetní technika.

Rozpočty a kalkulace. Tvorba, kontrola a posouzení rozpočtů veškerých stavebních objektů. A to jejich novostaveb, rekonstrukcí, modernizací a oprav. Cenové posouzení vad na objektech, propočty stavebních objektů a další služby v oblasti managementu staveb. V případě zájmu neváhejte a zkontaktujte nás.