Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: -masáže klasické, lávovými kameny, thajské, bylinnými měšci, čokoládové -přístrojová presoterapie.

Služby: -masáže klasické, rekondiční, baňkování, lymfodrenáže, lávové kameny. Masáže provádíme i u zákazníka doma.

Služby: -masáže do do domu klasické, rexlefní -masáže nohou -konzultace zdravotního stavu -alternativní medicína.

SALON NEFERTITI Služby: -Masáže medové, klasické, havajské, relaxační, sportovní, lávovými kameny. Speciální nabídka masáží: indické masáže hlavy, manuální lymfodrenáž, Dornova metoda, breusova masáž, anticelulitidová s ozónovým zábalem.

Služby: Masáže -provádíme v příjemném prostředí salónu nebo i u vás doma -nabízíme masáže klasické, lávovými kameny, sportovní, jemné a mobilizační techniky, tenisový loket, zmrzlé rameno -možnost nákupu dárkových poukazů -prodej kosmetiky z Aloe Vera.

kadeřnické služby, kadeřník.

Dynamický katalog webových stránek poskytující registraci internetových obchodů a registraci všeobecných odkazů.

Služby: -kadeřnictví -kadeřnický salon pro pány, dámy i děti -prodlužovaní vlasů.

Činnost: -webdesign -tvorba www stránek -fotografické služby.

Stavební a obchodní společnost. Provádění staveb vč. inženýrských a současně správou a údržbou nemovitostí

Realizace výstavních a veletržních expozic. Realizace výstavních expozic, vývoj a design nových systémů a konstrukcí. Služby: -nové prezentační a konstrukční systémy -návrhy, vývoj a design -výroba a montáž systémů -uplatnění nových konstrukčních technologií -konsultační a poradenská činnost.

Expertní, poradenská a projekční činnost v oblasti ochrany přírody a krajiny. Zpracování biologických hodnocení, plánů péče o ZCHÚ, posudků a studií v oblasti životního prostředí a dokumentací ÚSES, GIS

Zabýváme se vyřizováním dotací z programu Zelená úsporám a nabízíme prodej, instalaci a servis tepelných čerpadel značky Master Therm.

Lymfatické a regenerační masáže. Kosmetika. Manikúra. Wellness.

Úklidové práce. Domácí práce všeho druhu, malování pokojů, stříhání stromků, práce s pilou.

Překlady nejenom z italštiny, angličtiny a slovenštiny do češtiny, ale také z češtiny, slovenštiny a angličtiny do italštiny. Překládání technických materiálů (manuály, technická dokumentace, technické normy, certifikace atd.). Kromě překládání a tlumočení řídí menší jazykovou agenturu Ever-Est services se sídlem v Itálii.

Čištění a monitoring potrubních systémů.

Kadeřnictví - dámské, pánské i dětské střihy - prodlužování vlasů čí zahuštění metodou RING - změna image - společenské a svatební účesy

Billboardy Polepy aut - reklemní cedule - bannery Veletržní výstavy - expozice Strojní vyšívání - digitální potisk triček Velkoplošný digitální tisk Tisk - vizitky - tiskoviny - letáky Grafické práce Logoprinty.

Mezinárodní spedice: -sběrná služba, částečné a celovozové zásilky do celého světa -distribuce zboží v rámci ČR do druhého dne -nákladní, kamionová doprava -letecká a námořní přeprava -celní zastupování a poradenství -intrastat -integrovaná logistika a skladování -služby přidané hodnoty (etiketování, komisionování, aj.) ...

Tvorba www stránek a projektů, webdesign, tvorba e-shopů, SEO, On-line marketing, PPC a programování na míru.