Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Fotografické služby: -Fotoateliér - děti - svatby - fotobooky - modelové a modelky - akty - krajina - reklamní fotografie.

Relax Bellenos - klasická masáž, havajská masáž, lávové kameny, čokoládová masáž, medová masáž, jemné mobilizace, reflexologie plosky nohy, baňkování, přístrojová lymfatická masáž, masáž dolních a horních končetin. Sauna.

Polygrafická činnost, tisk obalů a etiket.Tiskárna.

Klasické i relaxační masáže s použitím lávových kamenů. -aroma masáže - manuální lymfodrenáže -čokoládové masáže s použitím lávových kamenů - čínská masáž TUINA -havajská masáž s lávovými kameny -prodej zahřívacích papučí a polštářků -zábaly na dolní končetiny - zábaly na ruce s použitím termorukavic - medová masáž - rašelinové zábaly - ...

REGENERACE STAVEB NA KLÍČ Jsme společností s více něž dvacetiletou tradicí se zaměřením zejména na regenerace a energetické úspory domů ve vlastnictví společenství vlastníků a družstev. Firma má kvalifikované týmy zaměstnanců, které pro regeneraci vašeho domu zajistí: - stavebně-technické posouzení a koncepci regenerace domu - projektovou ...

"VÍC NEŽ KADEŘNICTVÍ" Služby: -kadeřnické služby (kadeřnictví) včetně prodlužování a zahušťování vlasů -permanentní řasy -modeláž nehtů -lepení šperků na zuby.

GLANC REAL SERVIS s.r.o., realitní kancelář. Výkup, prodej, pronájem: -domy, byty, kanceláře -pozemek, pozemky, reality -rodinné domy, rekreační a komerční objekty -pozemky pro podnikání. Služby: -právní -zajištění financování -hypotéka. Servis sanitární techniky. Prodej náhradních dílů. -opravy masážních a vířivých van -výroba ...

Služby: -grafické -reklamní -návrhy firemních log -tvorba webových stránek -zpracování propagačních materiálů -návrhy a potisk reklamních předmětů.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Velkoobchod a maloobchod -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy Poskytování nebo zprostředkování spotřebitelského úvěru

Nehtové studio - modeláž nehtů - doplnění gelu - francouzská manikúra - zdobení nehtů - P - shine

Kadeřnické a kosmetické služby, prodlužování vlasů, vizážistiku, manikúru, pedikúru, modeláž nehtů, masáže a nastřelování náušnic.

Návrhy - firemní loga a identity Grafické návrhy - tiskoviny letáky, brožury, katalogy Tvorba - webové stránky

Služby, prácve: -Úklidové práce -Čištění koberců.

Služby: -ostraha majetku, osob -přípravné práce pro stavby -úklidové práce -zámečnické práce -pomocné práce.

Služby: - správa IT infrastruktury - outsourcing: - správa informačních technologií - správa serverů - vzdálená správa sítí.

Zakázkové truhlářství. Kompletní dřevovýroba - z masivního dřeva i z lamina: - interiérový a exteriérový nábytek - pergoly - ploty - terasy - kuchyňské linky - schodiště. Služby: - návrhy, montáže, doprava. Realizace. - výstavy, výstavní stánky.

Reklamní činnost. Grafické práce. Grafický design. Zprostředkovatelská činnost.

Orlovna. Sportovní areál: - Velký sál - tělocvična - kuželna - ricochet - posilovna, fitness - spinning - powerjoga - tenisový kurt - volejbalové hřiště - solárium. Konferenční centrum - pro pořádání školení, soukromé akce. Hostinská činnost: - restaurace - salonek - letní zahrádka - vinný sklípek, sklep s kapacitou 25 ...

Tlumočnické a překladatelské služby, jazykové kurzy: - němčina, německý jazyk. Zprostředkování a péče o spolupráci mezi německými a českými firmami. Pomoc při založení vlastnich poboček. Pomoc při hledání kvalifikovaných pracovních sil. Motobazar, bazar: - ojeté motocykly.

Komplexní služby v oblasti marketingu, strategického produktového řízení, zavádění nových produktů na trh a marketingových analýz. Realitní služby.