Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Zahradnické služby. Zajišťujeme údržbu zeleně, kácení stromů, sečení trávy, prořez ovocných stromů. Výsadba a údržba živých plotů a trávníků, stavba oplocení, správa a úklid nemovitosti a komunikací, vyklízecí a bourací práce. Zakládání trávníků a okrasných zahrad. Zakládání nových zahrad, výsadba stromů a keřů. Celoroční údržba zeleně a ...

Služby: -copy centrum -kopírování, skenování -vázání dokumentů.

Služby: -překladatelské -individuální výuka angličtiny.

Realitní kancelář. Prodej, koupě, pronájem, pronájmy, podnájem, podnájmy: -bytu, bytů, byty, nemovitosti, nemovitostí, kanceláře.

Radiokomunikace, radiosítě, rozhlas, datové přenosy, vysílačky. Výroba: -radiomodemy. Velkoobchod, maloobchod, prodej, opravy, servis, montáž, projekce: -radiostanice MOTOROLA, -modemy -software na propojování do záchranného systému -bezdrátový rozhlas (i rekonstrukce 100 V) -telekomunikace. Modemy umožňují datové přenosy ...

Analýza, tvorba, aplikace, zpracování dat firemní agendy, prodej, poradenství: -uživatelský software (mzdy, personalistika, účetnictví, ekonomika).

Služby: -zemní a výkopové práce -odvoz a likvidace odpadů -autodoprava a prodej stavebního materiálu.

Poskytování informací o zajímavostech, ubytování, kulturním a sportovním vyžití ve městě a okolí.

Montáže vodo-topo-plyn. Havárie, opravy, údržba. Instalatérské, plynařské, plynoinstalatérské, topenářské práce. Montáž ÚT, ústřední topení, ZTI a plynoinstalace v obytných i účelových objektech. Montáž provádíme z PPR, RPE, KG, HT, plastů, mědi, kovů. Revize, revizní služby, servis-plyn, plynofikace, tlakové nádoby, voda, ...

Obchodní centrum: -restaurace -smíšené zboží -drogerie -potraviny -cukrárna -domácí potřeby -tabák.

Psí salon. Služby: -klasické rozčesání dlouhosrstých plemen -rozčesání zaplstěných pejsků -trimování -ošetření srsti balzámem a kondicionérem -koupání standardní nebo ve speciálních šamponech -vysoušení, fénování, kartáčování -zvýraznění barvy -antiparazitární program aj.

Činnosti na území města: -úklid města -provoz, údržba a opravy veřejného osvětlení -údržba zeleně -provoz městského koupaliště -opravy a údržby komunikací -nakládání s odpady s výjimkou nebezpečných -silniční motorová, nákladní, doprava. Služby: -kontejnerová doprava, pronájem volkooběmových kontejnerů -dovoz sypkých ...

Fitness Oslavany. Služby: -fitness centrum -alpinning -trampolíny -sauna -solárium -posilovna..

Výroba především zakázková: -folie LDPE, HDPE včetně čtyřbarevného tisku -pytle a sáčky LDPE, HDPE včetně tisku čtyř barev -individuální potisky flexotiskem PP, PET, PAP -LDPE regranulát, recyklace odpadu.

Reklamní činnost, reklamní agentura, reklamní služby, grafika. Polygrafická výroba. Reklama, grafika ze samolepící fólie, folií. Síítotisk-potisk oděvů, triček, trička. Tisk vizitky, pozvánky.

Pronájem: -komerčních krytých i volných prostor pro výrobu, skladování, montáž, řemesla.

Služby: -Poptávkový portál, katalog firem a řemeslníků. Možnost zdádání poptávky zdarma.

Návrhy a realizace veletržních expozic: -ze skladebných systémů octanorm, maxima light a alur -patrové a venkovní z prvků monti -atypické -atypickou výrobu zajišťujeme ve vlastních stolařských dílnách -výběr různého mobiliáře a kvalitního osvětlení. Vypracujeme: -nezávazný architektonicko-výtvarný návrh a cenovou kalkulaci ...

Nabízíme služby: -obalová grafika – propagační grafika – návrh webu – web design, produktový web – micro web – specializujeme se na dětský obalový design.

Masáže: -klasické -holistické aromamasáže -baňkování - hloubkové uvolnění svalů -detoxikace organizmu přístrojem Mary Staggs Detox -tlakové masáže.

Služby: - skladování - vnitrostátní a mezinárodní přeprava - distribuce.