Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Tři hlavní obory činnosti: -programování a tvorba www stránek -počítačová grafika a grafické práce pro web -malířské a natěračské práce.

Mobilní výstavní systémy - návrhy, realizace

Tisk: -reklamní -potisk tkanin, skla, keramiky -reklamní pískování -veškerá reklama -dodání reklamních předmětů. Grafické práce.

Fotograf, fotografické služby: -fotografie: -umělecké -portrétní -reportážní -reklamní. Prodej: -ateliérové vybavení -odrazné desky -studiové blesky.

Zprostředkování obchodu a služeb. Velkoobchod a maloobchod.

Služby: -digitalizace a skenování dokumentů v České republice. -naši zákazníci (Národní knihovna v Praze, Národní filmový archiv v Praze nebo Moravská galerie v Brně). Další reference zde. Neustále se rozvíjíme a zdokonalujeme tak, aby každá Vaše zakázka byla 100% dle Vašich představ a za přiměřené ceny. -pro širokou veřejnost rozšiřujeme ...

Kadeřnictví. Masáže. Manikůra, pedikůra.

Výroba: -3D polystyrenová loga a plastické nápisy i pro reklamní agentury -CNC frézování na zakázku -nápisy a loga z plastu, extrudovaného polystyrénu, dibondu, plexi, dřeva a jiných materiálů. Díky LED podsvětlení je nápis vidět i v noci.

Služby: -velkoplošný tisk -řezaná grafika -laminování -navazující služby.

Práce: -písmomalířské -grafické.

Údržba nemovitostí. Úklid kanceláří a nebytových prostor.

Řemeslnické práce: -malíř -natěrač -tapetář -čištění koberců.

Služby: -kadeřnictví -kosmetika -masáže.

Truhlářství: Zakázková výroba: -kuchyně, skříně, okna, dveře, schody, stoly, vestavné skříně -veškeré práce dle přání. Návrhy interiérů.

Služby: -tisk firemních formulářů (i samopropisovatelných) -brožury -drobná periodika -dopisní a hlavičkové papíry -vizitek, svatebních i smutečních oznámení, letáků, plakátů, barevných prospektů, etiket, samolepek, katalogů atd. -černobílé kopírování do formátu A3.

Vydavatelství, nakladatelství: -hlavní náplň edičního plánu tituly v edicích "Myslivost, Vysočina, Brunensia" a řada turistických průvodců "Poznej svou vlast" -knihy pro obce a města -poradenství při tvorbě a stylizaci textu reklamních materiálů, letáků, katalogů apod. -jazykové korektury, jazyková korektura -vydávání knih a dalších publikací ...

Fotoateliér. Služby: -vyvolávání filmů -technické foto -reportážní fotografie -reprodukční práce -diapozitivy pro tisk -fotografické služby pro fotoamatéry. Maloobchod, prodej: -fotomateriál -foto přístroje.

Překladatel: -angličtina -ruština -soudně ověřené překlady. Výuka jazyků: -angličtina -ruština.

Služby: Poskytujeme: -komplexní jazykové služby, angličtina -překlad korespondence či soudně ověřené překlady úředních listin -překlady -korektury -smlouvy, normy, protokoly, zákony, vyhlášky, usnesení, pojišťovací dokumentace, zplnomocnění, rozhodnutí soudu.

Realitní kancelář: -komplexní služby v oblasti nemovitostí -právní, poradenský a rozsáhlý inzertní servis zdarma -možnost výkupu Vašeho bytu, RD či pozemku za hotové a prodej formou veřejné dražby.

Maloobchod, prodej: -výpočetní, digitální technika: -počítače COMFOR, HP -notebooky -monitory (LG, Hyundai, SONY, Relisys, ViewSonic, Acer, ADI, HP) -tiskárny, skenery a příslušentsví (EPSON, HP, CANON) -digitální technika (OLYMPUS, SONY, NIKON, CANON, HP, KONICA MINOLTA, FUJI, KODAK -drobné příslušenství, spotřební ...

Úklidové práce, služba, uklízení: -veškeré strojní čištění koberců, čalounění a jiné -sedacích souprav, textilních tapet, -čištění interiérů aut -mytí oken, okna, čištění obkladů, podlahové krytiny a jejich napouštění -čištění a napouštění parket ochrannými vosky -úklid po malování či jiných stavebních pracích -pravidelné i ...