Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Písmomalířské práce na fasády a štíty domů. Výroba - malovaná a fóliová reklama - firemní tabule - samolepky s ořezem. Velkoplošný tisk.

Poskytujeme produkty a služby především v těchto oblastech: hardware, software, automatizace, robotika, kybernetika.

Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce. Zhotovíme animaci či kompletní videoprezentaci pro stavební developerský či jiný záměr. Kompletní grafický servis včetně vytvoření reklamních prospektů, katalogů a další.

Projektová činnost ve výstavbě. Provádění staveb, jejich změn a odstraňování.

Manikúra - nehtová modeláž UV gel, akryl i akrygel - doplnění modeláže - parafínové zábaly - možnost zakoupení dárkových poukazů - včetně občerstvení - parkoviště.

Letecké fotografie pro firemní účely, územní plánování a prezentace měst a obcí či sportovních a kulturních akcí.

Bezdrátové připojení k internetu

Kosmetika - ošetření obličeje a dekoltu - odlíčení - peeling - maska - barvení obočí a řas - trvalá na řasy - líčení denní, večerní a svatební - depilace obočí, nohy, ruce, třísla.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení. Ohlašovací řemeslná.

Služby: -zemědělská výroba -služby zemědělcům, sklizeň, posklizňová úprava zem. komodit -opravárenství zemědělských strojů -pronájem nebytových prostor.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba dalších výrobků zpracovatelského průmyslu -Velkoobchod a maloobchod -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související ...

Realitní kancelář. Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - byty - rodinné domy - pozemky - rekreační objekty - nebytové prostory. pobočka firmy: Dobrovského 1, 682 01 Vyškov

Ateliér Rozehnal. Architektonická kanceláře, stavební kanceláře, inženýrská činnost.

Polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce.

Distribuce reklamních předmětů, zpracování a tvorba grafické, elektronické a multimediální propagace.

Služby, výroba: - 3D Print - plastové prototypové díly - formy na beton nebo na vosk - speciální odlitky, formy a finální výrobky.

Ultrazvuková liposukce Oxygenoterapie - uhličité koupele Masáže.

Specializace, specialisté na produkci upomínkových a dárkových předmětů, sportovních trofejí, kancelářských potřeb a plaket z optického skla za využití 3D laserové technologie. Produkty: -klíčenky -ocenění a poháry -plakety, sportovní, uiverzální trofeje -speciální tvary -popelníky, svícny, kancelářské doplňky.

Balící, obalová technika, balící folie: -balení do teplem smrštitelné folie -balicí stroje skin/blister -komorové balicí stroje -tunelové balicí stroje -automatické balicí stroje -balící stroje do fólie pro menší produkci.

Angličtina - překlady

Výroba. Čokoláda (výhradně belgická) a jiné sladkosti s reklamním potiskem. Čokoláda v privátním balení: - gramáže 4g, 5g, 20g, 35g, 50g, 85g a nejžádanější tabulka 250g - hmota mléčná, hořká, bílá, Extra hořká 70% - čokoládové bonbóny - skořicovo-karamelové biskvity, belgické Lotusky v privátním balení/zakázkový potisk obalu/ - ...

Prodej, distribuce, služby: -potraviny -drogerie -byty, chalupy -kancelářské prostory. Balené potraviny: -rýže -cukr -olej - slunečnicový olej. Prodej, pronájem bytů přímo od majitele.