Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Galerie Foltýn. Fotografický ateliér. Služby: - fotografické služby: - fotografie z rallye a závodů - fotografie interiérů a exteriérů - figurální fotografie - reportážní fotografie - grafický design, DTP studio: - firemní logo, vizitky, dopisní papíry a razítko, tiskoviny.

Katalogy výrobků - návody k montáži výrobků - návody k použití a na údržbu Grafické návrhy - katalogy výrobků tvorba - návody k montáži výrobků - návody k použití a na údržbu

Výroba, vysílání: - televizní reklamy - dokumentární cestopisné pořady.

Kadeřnictví - stříhání - barvení - melírování - svatební a společenské účesy Nehtové studio - nehtová modeláž - klasická manikúra - parafínové zábaly - modeláž na nohou - zdobení.

Kosmetika - lifting obličeje - lymfodrenáž - prodlužování řas - epilace - fotorejuvenace.

Regionální inzertní noviny. Redakce novin vyškovského okresu: -noviny pro Bučovice, Ivanovice na Hané, Rousínov, Slavkov a Vyškov -regionální týdeník -inzerce -vychází každý čtvrtek -uzávěrka úterý -distribuce zdarma do schránek -počet stran 8 (4 plnobarevné) -náklad 18000 výtisků.

Nabízíme provedení a realizaci interiérů a exteriérů. Malby interiérů a exteriérů. Grafika reklam a prostoru.

Kadeřnictví -moderní účesy pro každou příležitost -melíry včetně různě barevných odstínů -přelivy -barvení a odbarvení -trvalá ondulace -zábaly

Stříhání psů letní i zimní střihy - koupání dlouhosrstých i krátkosrstých plemen - fénování - vyčesávání - použití kvalitní kosmetiky - krácení drápků - depilace ušnich chloupků - trimování.

Kadeřnictví - dámské - pánské - dětské Kosmetické služby - permanentní make - up Pedikúra - modeláž nehtů.

Výroba, dodávka, montáž - interiéry - nábytek Dodávka, montáž: - eurookna - vnitřní dveře.

Grafické návrhy. Webdesign.

Kadeřnictví Kosmetika Manikúra, pedikúra. Masáže.

Dětské centrum Benjamin. Hlídání - děti.

Prodej, koupě, pronájem: - nemovitosti Vyškovsko, Brněnsko a Prostějovsko.

Překladatelská a tlumočnické činnost Výuka - anglický jazyk

Body studio. Kryolipolýza, vacupress a lifting obličeje. -zeštíhlení postavy -odstranění celulitidy -vyhlazení vrásek, jizev, strií -zpevnění a regenerace pokožky -lymfatická drenáž -detoxikace organismu.

Výroba - zahradní altány - pergoly - nábytek na míru. Návrhy a realizace - interiéry a exteriéry.

Poradenství ve finančním řízení Finanční analýza Strategický management Poradenství fúze a akvizice Business Inteligence podpora reportingu a plánování.

Služby: -fitness -bodystyler -posilovna -masáže.

Výroba, služby: -příprava staveb -stavební práce -financování -reality jinak -správa a údržba nemovitostí.

Design, corporate identity, grafické návrhy, tvorba tištěných i interaktivních prezentací a aplikací. Reklama. Interiérový design komerčních prostor.

Inženýrské služby Projektová činnost Kopírování