Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Inženýrské služby Projektová činnost Kopírování

Developerská společnost: -příprava komerčních projektů nákupních center -zajišťujeme majetková vypořádání, veškerá nutná povolení a inženýrskou činnost.

Výroba a prodej: - razítek, vizitek, kancelářských potřeb. Provoz fotosběrny, kopírování, kroužková vazba, laminování aj. Příprava a tisk letáků, pozvánek a brožur. Tvorba webových stránek.

Pohřebnictví, kompletní pohřební služba: -pohřeb do země -kremační obřad -převozy zesnulých -květinové dary -tisk smutečních oznámení -dechová hudbs -autobus -hrobník -prodej smutečních doplňků.

Služby: -úklidová firma -úklidy kanceláří, úklid firem, úklid domů, úklid bytů -impregnaci kůže, čištění a údržbu podlah, čištění dlažby, voskování, broušení parket, mytí oken, výškové práce, vyklízení, čištění žaluzií.

Služby: -realitní kancelář -reality, nemovitosti.

Zastavárna. Finanční půjčky.

Služby: -bytový architekt - návrhy bytových interiérů - návrhy komerčních interiérů - 3D vizualizace, poradentství.

Polygrafická výroba. Vydavatelství, tisk: -různé peroodika, knihy, kniha ajiné. -Slavkovský, Rousínovský zpravodaj

Poradenství: -oblast podnikání a řízení.

Tvorba webových stránek. Internetová vizitka. Hosting, domény.

Tvorba webových stránek (webové stránky) levně.

Programování tvorba internetových prezentací, aplikací, e-shopů, internetové reklamy a marketing, Microsite and SEO Grafika tvorba grafiky pro internetové prezentace, tvorba grafických i flash bannerů a grafiky na podporu prodeje na internetu. Tvorba grafiky pro tištěnou formu DTP Tisk malonákladový digitální tisk, Ofsetový tisk, potisk jiných ...

Půjčování skákacích hradů a atrakcí, vhodné pro dětské party, svatby, školní akce apod. http://www.skakacihrady.eu

Elsyst Engineering. Vývoj, dodávka: -software: -Vega, Sirius, HiFile, PhotoImage Digital. -programování grafických, databázových aplikací. -elektronické a průmyslové systémy. Služby: -technické překlady z angličtiny, němčiny se zaměřením na uživatelské manuály.

Služby: -překlady, tlumočení: -angličtina. -němčina. -španělština. -překlady odborných textů. -expresní překlady.

Muzejní výstavy, vitríny, aranžérství, design, reklama, foto

JB REKLAMA Reklamní agentura. Služby: -komplexní reklamní servis. -řezaná grafika. -ofsetový tisk. -gravírování. -reklamní předměty.