Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
IT služby: - bezdrátový Wifi internet - virtuální prohlídky vašeho objektu na internetu - správa počítačových sítí - tvorba WWW stránek, webdesign - webkamery - montáž, připojení.

Dodávka - výpočetní technika Poradenství v oblasti výpočetní techniky Správa - počítačové sítě - servery

Kosmetický salon - líčení - depilace Manikúra - modeláže nehtů

Tvorba webových stránek Znojmo.

Telekomunikace. Vysokorychlostní internet.

Služby: -servis výpočetní techniky -slaboproudé el. instalace -revize el. spotřebičů -znalecké posudky, elektronika, IT, -fotografické a video reportáže -tvorba webových stránek a aplikací -řízené degustace vín

Stavební práce: -zemní práce -autodoprava -přeprava materiálu, sypké materiály -výstavba inženýrských sítí -zakládání staveb, zaklady staveb, svahová lžíce -nakládání materiálu a jeho odvoz (sypký) -úklidové práce (staveniště) -výstavba komunikace -terénní úprava (svahování terénu) -dlaždičské práce (pokládání obrub + kompletní ...

Prodej, servis: -počítače, notebooky, tiskárny, multifunkce skenery -spotřební materiál sítě servery síťové prvky kabeláže -ukládání dat zálohování dat -IP telefonie -IP kamerové systémy -software OS Windows -antiviry -kancelářské aplikace. Služby: -poradenství IT -návrh, řešení realizace zakázek podpora -servis audit ...

Služby, servis: -správa a servis počítačů a počítačových sítí -tvorba webových prezentací vývoj softwaru na zakázku Návrh, výroba: -www prezentace, webové stránky. Služby: -umístění www stránek na Internetu -údržba počítačových systémů a počítačových sítí -projekty počítačových sítí -tvorba programů na zakázku -projekty ...

Turistické informační centrum - průvodce Rakouskem. Pomůžeme Vám s ubytováním v Rakousku, s prací i s výběrem výletu a ostatních zážitků.

Coaching poradce. Pomůžu vám utřídit myšlenky, vyřešit chaos v hlavě a najít rovnováhu a vnitřní klid. Poskytuje tréninky a semináře. Možnost coachingu online.

Fotografka - focení venku i v přírodě. Po celé české republice: - rodinné, těhotenské focení - portréty - křtiny - mazlíčci - koncerty, oslavy.

Poradenství v oblasti marketingu, internet marketingu a teambuildingových aktivit. Vytváříme weby, strategie online marketingu.

Korektury bakalářské, diplomové nebo závěrečné práce po jazykové i stylistické stránce. Zařídíme pro Vás korekci pravopisu, formátování i vazbu Vaší bakalářské práce. Vytváříme firemní prezentace nebo originální text pro copywriting. S námi pro Vás bude korektura bakalářské práce bez starostí!

realitní kancelář specializující se na nemovitosti v okrese Znojmo. Zaměřujeme se především na prodej a pronájem obytných prostor a rekreačních objektů.

E-shop s kapelami na Vaši oslavu. Pořádáte oslavu narozenin, svatbu, firemní večírek, či ples? Zadejte pouze místo Vaší akce, datum, cenu a vybírejte z nabídky dostupných kapel.