Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ekologická likvidace autovraků. Likvidace elektroodpadu.

Prodej, bazar, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika Služby: - připojení k internetu - výstavba a správa počítačové sítě a serverů

Realitní kancelář, prodej - byty, domy, nebytové prostory, komerční objekty.

Prodej, oprava, servis: - počítače Služby: - správa sítí a počítačů, počítačová bezpečnost

Služby: - zřizování nových pevných telefonních linek - pobočkové telefonní ústředny - návrh, instalace a správa počítačových sítí - registrace domén, webhosting Prodej, oprava, servis: - počítače - výpočetní technika

Činnost: - tvorba, zpracování bezpečnostní listy - grafické práce - webdesign

Výroba: -textilní etikety -nášivky -textilní samolepící etikety -papírové samolepící etikety -plastové nažehlovací obtisky -ruční výroba vlajek -sportovní oblečení, startovní čísla. Potisk textilních reklamních předmětů.

Internetový prodej a potisk reklamních předmětů. Nabídka reklamních a dárkových propagačních předmětů.

Služby: -výkup šrotu a barevných kovů -vlastní odvoz včetně nakládky -likvidace ocelových celků -sběr, výkup kovového odpadu -velkoobjemový, nebezpečný odpad -výkup autobaterií -likvidace autovraků. Sběrný dvůr: -objemný odpad -nebezpečný odpad -bioodpad -sběr papíru, skla a plastu.

Služby: -projektová činnost -architektonické studie -projektová dokumentace -výměra stavby, propočty, rozpočty stavby -projekty pro provádění stavby. Znalecká kancelář, oceňování nemovitostí. Odhady nemovitostí. Správy nemovitostí, administrativní správa.

Služby: -tvorba architektonických studií -projekty pozemních staveb -architekt -projektová dokumentace -rozpočty staveb, výpočty, výměry nákladů stavby -architektonické návrhy -projekty na modernizaci, rekonstrukci, stavební úpravy, přestavby, přístavby.

Pronájem: -kontejnery. Svoz, likvidace a výkup: -průmyslové a živnostenské odpady. Výkup a prodej: -europalety. Skartace dokumentů. Vážení silničních vozidel. Pronájem: - skladovací haly. Provozovna: - Aš, Studentská 2886

Černobílé i barevné kopírování, tisk z donesených dat. Tisk vizitek, letáků, prospektů a tiskovin. Kopírování a tiskárna. Reklamní agentura. DTP studio Vydavatelství - kulturně-společenský měsíčník CHEBSKÝ ZPRAVODAJ (programy kulturních zařízení, pověsti, cestopisné seriály, soutěže o ceny).

Reklamní činnost: - sítotisk - polepy na motokrosové motorky - polepy na boty, na chrániče hrudníku, chrániče bot - ukazovací tabule - univerzální polepy - polepy na helmy - startovní čísla - proužky na ráfky kol - výroba moto dresů.

Služby: -stavební projekty -inženýrská činnost -stavební dozor stavebníka -technický dozor investora -energetické štítky -koordinátor BOZP -poradenství. Získání dotace, vyřízení Zelená úsporám. Projektová dokumentace.