Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Kadeřnictví, kadeřnické služby.

Služby: - kopírování - digitální kopie - xeroxové velkoformátové kopie do A0 (zoom 25-400%), cena 3, -Kč/A4 - xeroxové maloformátové kopie, cena1, 30Kč/A4 - světlotiskové kopie, cena 1, 50Kč/A4 - ořezávání, skládání, cena 0, 10Kč/A4 - plotrování - skenování. Prodej: - drogerie.

Kompletní ekonomický systém EKOSOFT : - podvojné účetnictví, daňová evidence, obchodní skladový systém pro firmy různé velikosti i zaměření (i zemědělské) -univerzální, modulární technická podpora obchodní zastoupení po celé ČR (mimo Prahu) Prodej a servis výpočetní techniky.

Služby: - příjem zboží, skladování, manipulace a expedice kusového zboží volně loženého v kartonech, paletovaného nebo s nímž lze manipulovat ručně nebo s pomocí jednoduchých strojů - sklady jsou suché a temperované - evidence a vedení skladového hospodářství - vystavování daňových dokladů a veškeré podklady pro účetnictnictví - ...

Čištění a úklid interiérů: - koberce - čalounění - mytí oken.

Tisk a činnost související s tiskem. Ofsetový tisk, DTP studio, on-line kalkulace cen. Tisk :letáky, katalogy, brožury, prospekty, plakáty, knihy, kalendáře, pohlednice, krabičky.Osvit desek na CTP, Rozvoz zakázek po celé ČR. Technologický park Heidelberg.

Jezdecká škola : -výcvik jezdců a koní -odchov hříbat -stanice hřebců -odběry hřebců - mražení inseminačních dávek, bakteriologické a spermiologické vyšetření -ustájení klisen na připuštění -kompletní reprodukce koní -sportovní testace hřebců a klisen -depoziční sklad spermatu -autodoprava -reklamní činnost.

-sídlo Praha -architektonická kancelář

Pronájem, servis: - výherní hrací automaty - videoautomaty - elektronické šipky - kulečníky - biliáry. Bezhotovostní vybavení heren. Zabezpečení objektů a herních automatů. Konzultační a poradenská činnost v oblasti provozu hracích automatů. Výroba: - truhlářská - kulečníky, biliáry - zámečnická - barové stoličky - osvětlení ...

Masáže, masérské služby. Pedikůra.

Služba: - podnikatelům - přepisy, opisy dokumentů - zajištění překladatele (němčina, angličtina) - kopírování.

Vydavatelské činnosti, polygrafická výroba, knihařské a kopírovací práce: - samolepky, umělá hmota, magnetické fólie, papír, reklamní předměty. Textilní potisk: - trička, dresy, transparenty, vlajky. UV - lakování plošné i parciální. Tisk: - přenosový a sublimační.

Prodej a servis: - výpočetní, kancelářské a telekomunikační techniky, software, Money S3, S4, pokladní systémy, satelitní a monitorovací technika. - montáž a správa sítí

Tel.č.neověřeno Fotografické činnosti.

- výroba reklam - grafická dílna - velkoplošný tisk - dtp - www stánky - světelné reklamy...

Projekce: -stavby - obytné interiéry - nábytek - územní plánování.

Sběr druhotných surovin, výkup: - papír - železný šrot - barevné kovy - autobaterie.

Vyhotovení: Plánů odpadového hospodářství, Havarijních plánů, Provozních řádů, Žádostí o vydání integrovaného povolení (IPPC) aj.

E-shop - vše pro masáže - prodej: - masážní stoly - přenosné stoly - nepřenosné stoly - masážní židle - masážní židle - meditační židle - příslušenství - tašky - opěrky - polštáře - stoličky ke stolům - potahy stolů - lávové kameny a ohřívací nádoba - knihy a cd - prodloužení a rozšíření stolu Provádíme opravy a ...

Nabízíme: - výuku čínštiny pro česky a anglicky mluvící osoby - tlumočení a překlady z čínštiny do češtiny či angličtiny a zpět - zprostředkování obchodních činností pro české firmy v Číně, vybudování obchodních kontaktů Máme: - rodilé mluvčí s jazykovým vzděláním - zkušenosti s obchodem s čínskými podniky - znalost prostředí ...

Realitní a inženýrská kancelář. Realitní kancelář. Aukční kancelář. Inženýrské zajištění staveb. Překlady: - němčina - angličtina.

Úklidová služba. Služby: - čištění- koberce - čištění čalounění, nábytku a interiérů vozidel, aut - mytí oken.