Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Zprostředkování prodeje a koupě nemovitostí (rodinných domků, pozemků a bytů), zpracování kupních smluv, znalecké posudky k ocenění nemovitostí, kompletní služby. Velkoobchod: - textil.

Grafické služby: - tvorba webových stránek.

PC servis: - správa počitačových sítí - správa firemních informačních systémů - správa serverů a databází - instalace operačních systémů - odvirování PC - opravy počítačů a tiskáren - automatické zálohy dat - virtuální privátní sítě - dálková správa - tvorba webových prezentací - pokladní systémy - poradenství v oblasti ...

Služby: - web hosting - pronájem místa na internetových serverech - tvorba internetových stránek - e-business - možnost on-line objednávek, internetových obchodů - e-mail - zřízení, zdarma správa schránky - registrace na vyhledávacích serverech - ATACK služby - služby zaměřené na domácnosti - zaškolení zákazníků do práce s ...

Webdesignové služby. Tvorba: - www stránky, internetové stránky - internetové obchody - optimalizace pro vyhledávače - počítačová grafika - modernizace a aktualizace webů.

Internetový marketing: - tvorba webových prezentací - webdesign -SEO - optimalizace pro vyhledávače - webhosting.

Služby: - www prezentace - Re design - reklamní bannery - grafické práce - domény a webhosting.

Dovoz: - dárkové a reklamní předměty. Velkoobchod, prodej: - ruční papír a výrobky z něj. Popis, gravírování, řezání laserem: - dřevo, kov, plast, kůže, sklo. Tamponový potisk. Reklamní činnosti Fotografické činnosti. Výroba jiných dřevařských výrobků kromě nábytku. Výroba plastových výrobků. Výroba pryžových výrobků.

Prodej: -pískovec -textil -žaluzie Provozování bezpečnostní agentury: -ostraha objektů -ochrana osob

Vývoj, prodej: - software - programy pro zlepšení jakosti systému - poradenská činnost při zavádění systému řízení jakosti

Poskytnování ekonomického software.

Nakladatelství a vydavatelství. Tiskárna: -plakáty, letáky, brožury, faktury -katalogy, skripta, dodací listy -technická dokumentace, další tiskoviny -vizitky, samolepky -vazba V2** lepená i menší náklady.

Služby: - webmail - internet pro firmy - internet pro domácnosti - hlasové služby - IP telefonie - security - IP videodohled - IP kamery

Zajišťování ostrahy objektů a majetku. Hlídací a bezpečnostní práce.

Činnost: - překladatelská - jazykové služby - soudní překladatel. Specializace: - francouzština, angličtina, němčina, nizozemština(holandština, vlámština), španělština, portugalština, slovenština, polština, ruština.

Komplexní služby v oblasti úklidu, správy a údržby nemovitostí. Úklidové služby: - pravidelné úklidy všech typů objektů a provozů (kanceláře, prodejny, sklady, výrobní provozy, domácnosti atd.) - jednorázové úklidy všeho druhu (po stavbách, malování, řemeslnících, haváriích atd.) - strojní čištění podlahových krytin všech typů i parket ...

Výroba: - televizních reklam - rozhlasových spotů - propagačních, dokumentárních a instruktážních pořadů pro firmy, včetně 2D a 3D animací..

Kadeřnictví. úpravy vlasů - stříhání.