Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Komplexní systémy pro řízení podniku: - účetnictví, odběratelé, dodavatelé, banka, pokladna, faktury, skladové hospodářství, investiční majetek, mzdy. Řízení výroby: - kalkulace, sledování skutečné výroby. Prodej: - počítače, licenční software.

Výuka angličtiny: - pro veřejnost - firemní výuka. Překlady: - překlady textů obecných i odborných - angličtina - čeština - čeština - angličtina.

AKVA REALITY s.r.o., komplexní řešení Vašeho bydlení. REALITY, finance, rekonstrukce. Nabízíme zprostředkovaný prodej/pronájem a výkup nemovitostí, jejich financování prostřednictvím hypotéčních úvěrů a úvěrů ze stavebního spoření, rekonstrukční práce v domě nebo bytové jednotce (renovace koupelen-zděná jádra, kuchyní, výměna oken, pokládka ...

Deratizace. Dezinsekce. Dezinfekce. Průmyslové čištění a všeobecný úklid.

Služby: - prodej počítačových komponent - prodej značkových PC leo, comfor, hp - dodávku a správu sítí - renovace a prodej tonerů a inkoustových cartridgí - prodej a montáž projekční techniky, ozvučení sálů, konferenčních místností - prodej PC her - prodej repasovaných počítačů a notebooků - návrhy a modernizace výpočetní ...

Realitní kancelář, zprostředkování prodeje: -bytů -rodinných domů -nemovitostí -pozemků -ostatní.

Realitní kancelář a výstavba roubených a poloroubených chalup. Kancelář: nám. T.G.M. 84 544 01 Dvůr Králové nad Labem.

Firma nabízí: -pronájem budov, zpevněných ploch a pozemků.

Realitní kancelář. Prodej, nákup: -nemovitosti. -správa nemovitostí Výtahy, zdvihací technika: -revize, opravy, montáže vyhrazených zdvihacích zařízení servis výtahů 24 hodin denně -modernizace, rekonstrukce a generální opravy stávajících výtahů -nové výtahy.

Projekce, návrhy, výroba, tisk: -vizitky, loga, samolepky -reklama na vozidlech -reklamní tašky -reklamní stojany -informační tabule -vlajky -transparenty -bannery -potisk textilu -dárkové sady -zapalovače -klíčenky -kalendáře. Technologie: -sítotisk -tampontisk -transfer -strojové vyšívání-loga firem, nápisy.

Vytváříme originální webdesign, corporate identity, návrh loga a budujeme silné značky firem a společností. Naší doménou je originální, osobitý a kultivovaný design.

Komplexní tvorba webových stránek, programování, kódování, za příznivé ceny.

Realitní kancelář. Nákup, prodej: - nemovitosti. Obchodní a zprostředkovatelská činnost. Privatizace bytového fondu měst a obcí. Znalecké posudky - tržní ceny. Poradenství v oblasti hardwaru.

Překladatelka jazyka anglického a ruského Členka Komory soudních tlumočníků Překlady s úředním ověřením - smlouvy, rodné listy, diplomy, vysvědčení a jiné dokumenty Ostatní překlady - přednostně zaměření právo, ekonomika, přírodní vědy (farmacie, medicína, biologie, chemie)

Provádí: - fotoslužby. Prodej: - fotomateriály - album.

Kosmetický salon - služby: - kosmetické - kadeřnické - modeláž nehtů.

Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály.

Služby: - kadeřnictví, zhušťování vlasů - modeláž nehtů.