Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Svoz a zneškodnění: - komunálního odpadu z devíti měst a osmi desítek obcí okresů Náchod, Hradec Králové, Rychnov n.Kn., Trutnov, Jičín. - pravidelné vyprazdňování 19 tisíc popelnic a více než jednoho tisíce 1100 litrových kontejnerů. Svoz a přeprava: - tuhý komunální odpad - nebezpečný odpad. Přeprava odpadu: - kontejnery 5 - 7m3 ...

Služby, kadeřnictví: - kadeřnické (pánské, dámské) - kosmetika - vizážistka, visáž - modeláž nehty, nehtů.

Služby, kosmetika: - kosmetika - depilace.

Čištění: - koberců - čalouněného nábytku. Půjčovna: - stroje Kercher.

Služby: - architektonická činnost - inženýrská činnost - projektová činnost - stavby - odstraňování staveb - generální dodávky staveb.

Výroba: - nábytek na míru. Návrhy interiérů u zákazníka: - kuchyně - obývák - ložnice - dětský pokoj - patrové spaní - dveře - okna - doplňky.

Služby: - kadeřnictví dámské, pánské - pedikúra.

Velkoobchod, maloobchod, prodej - kompletní sortiment: - pracovní oděvy, včetně bílého a provozního prádla - montérky - pasové, laclové a soupravy - kombinézy, zástěry - truhlářské a kovářské - pláště - vatované kabáty a kalhoty - bundy, vesty, přilby, čepice - pracovní obuv - kotníčkové, polobotky, holinky. Osobní, ochranné ...

Reklamní agentura: - reklamní předměty - tužky - psací soupravy - trička - mikiny - potisky - razítka - řezaná grafika-polepy - kalendáře - tašky - tiskoviny.

Instalace, prodej, zřizování_ - software - hardware - e - shop - www stránky.

Prodej, servis: - instalace počitačovích sítí - stavba a opravy hardware - instalace a úpravy software - poradenská činnost.

Prodej, servis, hotline, podpora: - ekonomický software pro WINDOWS (Money 2000). Certifikované středisko technické podpory.

Kopírovací centrum Reprografie.HJ Hradec Králové provozuje veškeré reprografické služby. - velkoformátové barevné kopírování, tisk - velkoformátové černobílé kopírování, tisk - skenování - maloformátové kopírování a tisk - papírenské zboží a vazba dokumentů.

Výroba: - orientační systémy - označení budov (plastické písmo, kovové písmo, světelné písmo) - světelná reklama.