Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Služby: - kopírování až do A3 - tisk až do A3 - laminování tiskopisů až do A4. Prodej, servis: - kopírky Nashuatec, Ricoh - komisní prodej kancelářské techniky.

Software: - ekonomický a spediční na zakázku. Síťové aplikace. Prodej: - kancelářský spotřební materiál a doplňky - papír tabelační a xeroxový -pořadače, plastové obaly - spotřební materiál pro tiskárny - toaletní papír, papírové utěrky. Prodejna: - výpočetní a kancelářská technika CANON, kopírky, faxy - ...

Práce: - natěračské - úklidové - pro firmy a soukromníky, kromě bytů - kovoobrábění - soustružnické - brusičské - broušení na kulato. Čistění: - podlah strojem - JERSEY PLC - 51, CLEANFIX - průmyslové podlahy - koberce 10, -Kč za m2. Obchodní činnost. Půjčovna: - stroje na čištění koberců - NUMATIC.

Čištění: - koberce - čalouněný nábytek. Praní a chemické čištění textilních, kožených a kožešinových výrobků.

Kadeřnické, kosmetické a podobné služby. Maloobchod s kosmetickým, toaletním a drogistickým zbožím.

Projekce pozemních staveb. Služby: - architektonické - inženýrské.

Fitness club, posilovna: - aerobní zóna - stepy, trenažéry, rotoprdy, ergometry, běhací pás, pinning kola, boxovací pytel - fit bar - nápoje - solárium - poradenství - osobní trenér.

Maloobchod, prodej: - papír - kancelářské a školní potřeby - malířské a výtvarné potřeby - hračky. Služby, kopírování.

Poskytování služeb: - obchodní činnost - investiční poradenství - správa nemovitostí - pronájem: - motorová vozidla - kancelářská technika - cestovní kancelář - zastavárna.

Kosmetika. Služby: - kosmetické.

Telekomunikační systémy: - projekt, prodej, montáž, servis: - výpočetní technika - telekomunikační technika - kancelářská technika - datové a komunikační sítě - veřejná telekomunikační síť - mobilní telefony.

Technické služby. - zajišťování technických a komunálních služeb - údržba zeleně a provoz koupaliště a hřbitova

Vydavatelství, vydavatel: - Keramika a sklo časopis pro všechny, kteří v těchto oborech působí, pro ty, kteří se o keramickou a sklářskou tvorbu zajímají, v neposlední řadě i pro ty, kteří si chtějí rozšířit své všeobecné a odborné znalosti.

Kosmetický salon: - kosmetické ošetření - trvalá na řasy - epilace - mikromasáž očního okolí - semipermanentní řasy.