Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Práce stavební: - inženýrské a pozemní stavby - rozvojové programy a ekologie.

Realitní a znalecká kancelář. Zprostředkování prodeje, pronájem, odhady: -nemovitosti, domy, chalupy, chaty - byty - výrobní prostory - administrativní budovy.

* Práce, služby: - čištění a sanitace potravinářskýchprovozů.

* Výroba: - reklama - reklamní činnost.

Služby: - videopůjčovna - zastavárna.

Poradenství, prodej: -počítače, výpočetní technika -hardware, software.

Fotoateliér. Služby: - veškeré fotografické práce. Prodej, maloobchod: - fotozboží - fotoaparáty.

Služby: - webdesign - tvorba vebových stránek

Bytový interiér. Výroba: - zakázkový nábytek - vestavěné skříně - dveře - kuchyně - vybavení kanceláří - schodiště - obklady - lišty - parapety.

Tvorba, výroba: - www stránky. Daňové a účetní poradenství.

Autovrakoviště: - ekologická likvidace autovraků - prodej použitých autodílů. Kovošrot: - výkup železných kovů - výkup neželezných kovů - výkup železného šrotu.

Katalog ubytovacích zařízení v ČR. Hotely, pensiony, chalupy, apartmány. Bez navýšení cen.

- realitní služby - vše rychle a pro Vás pohodlně a bezpečně - kteroukoliv službu si můžete vybrat samostatně - stačí nám zavolat nebo napsat a jsme Vám k dispozici

Služby, jazykový servis: - překlady, tlumočení - výuka jazyky.

Stavební bytové družstvo. Pronájem: -nemovitosti.

Realitní a komerční kancelář. Zprostředkování, prodej, nákup: - nemovitosti, domy, domky, byty, pozemky -pronájem byty, obchody, kanceláře. Znalecké posudky, konzultace. Správa cizího nemovitého majetku.

Integrovaný systém parkování v Hradci Králové: - systémové řešení parkovacího problému - organizace podmínek - parkování v centru města - zklidnění dopravy v centru - parkovací domy - využívání pro krátkodobé, dlouhodobé i noční parkování - v centrální oblasti dojde k uvolnění ulic od hustě zaparkovaných automobilů pro pěší a ...

- zprostředkování internetu v Železnici, Bradlecké Lhotě, Radimi a Dvorcích - instalace domácích a firemních bezdratových wi-fi sítí v pásmu 2.4GHz a 5GHz - instalace ADSL, GPRS, CDMA ... - instalace počítačových rozvodů a sítí - instalace systému Windows 98 / Me / 2000 / XP / Vista / Seven - servis počítačů - instalace a správa linux ...

Tiskárna: -letáky -vizitky -dopisní papíry, dopisní obálky -pozvánky -diplomy - digitální tisk -objednávky -daňové doklady -skladové karty -výdejky -závěsky a další -brožury a knihy -plakáty A2 -luxusní tiskoviny s výsekem termoražbou -kulturní programy -předlohy pro tisk.

Digitální tiskárna: -samolepky -vizitky -letáky -prospekty -katalogy -časopisy a publikace -mapy -plakáty -billboardy -reprodukce -fotografie a obrazy -bannery -cedule -poutače -polepy vozidel,výloh a podlah ve fotografické kvalitě -rámování do plastu,dřeva i kovu -velkoformátové laminování.

Masáže -regenerační -havajská masáž -aroma terapeutická -lymfatická -čínská energetická -medová

Zastupování v celním řízení. Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí.

STROJOVÉ VYŠÍVÁNÍ, POTISK TEXTILU: - strojové vyšívání na nejmodernějších strojích značky TAJIMA - výroba vyšívacích programů ZDARMA - výroba nášivek - vyšívání log - potisk textilu - široká nabídka textilních výrobků. Výroba a velkoobchod s reklamním textilem.