Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - foto - kino - atelier. Fotobazar.

Přeprava, likvidace, odvoz: - tekuté odpady - fekálie - odvoz fekálií - kaly z čistíren odpadních vod.

Služby: - Sales promotion - projekty podpory prodeje šité na míru vaší marketingové komunikaci - přímé oslovení cílové skupiny je efektivní cesta, která přivede zákazníka k vašemu produktu - ochutnávky, sampling, kuponing, demonstrace v místě prodeje, SMS spotřebitelské soutěže, Road Show - podrobnější informace o produktech podpory ...

Půjčovna - karnevalové masky, kostýmy, líčidla, paruky

Překlady a tlumočení - ruština včetně soudního ověření Překlady a tlumočení - španělština včetně soudního ověření

Hodnocení systému jakosti: - kvalitativní a kvantitativní - laboratorní zkoušky - materiálové analýzy - komerční poradenství - kontrola potravin, zboží - inspekční služby, inspekce za účelem vydání kontrolního osvědčení.

Služby: -vodní hospodářství -ekologie.

Komplexní zabezpečování objektů. Bezpečnostní služby. Servis a montáže.

Tisk: -svatební oznámení -parte, pozvánky, vizitky, vstupenky -hospodářské tiskopisy (obálky, faktury, bloky, dopisní papír) -reklamní letáky -štítky, poštovní poukázky -plakáty do A3 -brožury, skripta A5, A4. Velkoobchod: -papírenské zboží -Hořice, Havlíčkova 1405, tel.:493622870.

Kadeřnictví. Podnikatel ukončil činnost 06/2010.

Tiskárna. Tisk: - ofsetový do formátu A2 - sítotisk do formátu A1. Prospekty, barevné tisky, brožury, vizitky, tiskopisy. Grafické zpracování návrhů. Podnikatel ukončil činnost 08/2006. Viz firma TISK OFSET a.s. IČO:26069652.

Reklamní studio. Grafické práce. Reklama ze samolepících fólií. Výroba: -tiskoviny, vizitky, samolepky, formuláře -razítka. Podnikatel ukončil činnost 04/2006.

JTC Transcentrum s.r.o.: -komplexní logistické služby -všechny druhy přeprav -celní deklarace -skladování -poradenství. Podnikatel ukončil činnost 06/2008.

Odpady: sběr, svoz, likvidace.. Činnost ukončena 10/2009.

Sběrné suroviny, výkup, sběr, likvidace. Ostatní recyklovatelné odpady, třídění druhotných surovin -novinový papír, časopisy -papírové obaly, igelit, plast -polystyrén bílý -železo, litina, barevné kovy -textil Nákladní doprava, autodoprava. Půjčování kontejnerů: -na Avii -na sklo, plasty, papír.

-Výroba dřevěných výrobků (kromě truhlářských a tesařských, nábytku a hraček) -Velkoobchod -Zprostředkování obchodu a služeb -Zasilatelství -Služby v oblasti administrativní správy a služby organizačně hospodářské povahy

-Velkoobchod -Specializovaný maloobchod a maloobchod se smíšeným zbožím