Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Pískovna, těžba: - štěrkopísek. Služby: - recyklace stavebních odpadů.

- Posouzení, měření - pracovníci provozního oddělení společnosti MS business provedou prohlídku spisového materiálu klienta Zpracování dat. Bezplatně vytvoří konkrétní cenovou nabídku, návrh smlouvy a další dokumenty - Převzetí a Odvoz Převzetí a odvoz písemností spisového materiálu z místa jejich současného uložení následuje po ...

Advokátní kancelář Hradec Králové nabízí právní služby v oblasti občanského, obchodního práva a při vymáhání pohledávek.

Činnost: - vývoj databázových aplikací.

Služby: - tvorba internetových obchodů.

Výroba, instalace, opravy elektrických strojů a přístrojů, elektronických a telekomunikačních zařízení -Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů -Výroba strojů a zařízení -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská ...

Služby: - návrh a realizace firemní prezentace - loga - design webových stránek - tiskoviny

Elektrické instalace Výroba elektrických rozvodných a kontrolních zařízení Technické zkoušky a analýzy

Koncertní, produkční a pořadatelská agentura: - pořádání koncertních vystoupení v ČR a zahraničí - produkční činnost - kompletní mediální zajištění realizovaných projektů - realizace reklamních produktů spojených se zajišťovánými projekty - výroba a distribuce hudebních rozhlasových pořadů.

Provádíme úklidové, bourací, výkopové, zemní a přípravné práce pro stavby či rekonstrukce chodníků.

Prodej DVD a blu-ray filmů, her na konzole, grafické návrhy pro reklamu a tisk.

Nákladní a dodávková autodoprava - vnitrostátní i mezinárodní přeprava - expresní doprava. Autoservis, autoopravna. Odtah vozidel. Půjčovna dodávkových vozidel. Skladování.

Výroba, prodej: - dětské zboží - omalovánky pro děti - pexesa - úkolníčky - rozvrhy - diplomy - sešity - reklamní a dárkové předměty.

Služby: -kompletní projektové služby -inženýrská činnost -průkazy energetické náročnosti budov -energetické posudky, výpočet tepelného výkonu (ztrát) -poradenství související s úsporami energií v budovách -zpracování kompletních žádostí o dotace na zateplení a výménu zdrojů tepla -projekty a revize plynových zařízení -návrhy ...

Studijní pobyty na středních školách v USA - jazykové kurzy - výuka anglického jazyka - překlady a tlumočení.

Úklidová služba - úklid domácností i kanceláří - čištění koberců a čalounění - zapůjčení strojů na čištění koberců a čalounění.

Nabízí služby: - domácí práce - úklidové práce: - mytí oken(okna), skleněných výplní a výloh - pravidelné úklidy dle přání zákazníka - čištění: - koberce-čalouněný nábytek extrakcí (úklidová technika, přípravky WAP) - interiéry aut, včetně úklidu - kompletní úklid po malování nebo rekonstrukci (byty i kanceláře).

Služby - programování webů - outsourcing - servis a správa IT - vývoj webových aplikací.

Vývoj mobilních aplikací a webových stránek - webdesign - SEO optimalizace - grafické zpracování - marketing.

Provádíme: -komplexní úklidové služby -pro firmy (administrativní budovy) -školy -zdravotnická zařízení -domácnosti -jednorázové služby -kolaudační úklidy -úklidy po řemeslnících -mytí větších a velkých ploch -okna i ve výškách -fasády budov -výlohy (výkladní skříně) -renovace podlahových krytin ...

Kadeřnictví. Kosmetika. Masáže. Manikúra, pedikúra.