Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
OBAL Expert a.s.
Společnost OBAL Expert a.s. nabízí široký sortiment obalových materiálů, jako jsou kartonáže, fólie, lepenky, papíry, pásky, výplně, ochranné prvky a mnoho dalšího. Firma se zaměřuje na exportní balení, vývoj obalových řešení, pěnové fixace, nákup a prodej materiálů určených k balení materiálu a balení nebezpečných látek. Společnost poskytuje ...
OBAL Expert a.s.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Výroba - reklamní předměty Laserové gravírování plasty, sklo Grafické návrhy

Finanční poradenství Poradenství v oblasti managementu Personální poradenství a diagnostika

Poskytování služeb v oblasti skladování a logistiky a poskytování komplexních služeb v oblasti dopravy, skladování a logistiky.

Marketingový komunikace pro individuální podnikatele. Podporujeme spojení mezi Vámi a Vašimi klienty. Pořádáme kongresy, konference, školení, společenské akce a galerie vín. Zařídíme tisk a design reklamy a předmětů. Vytvoříme webové stránky.

Prodej, e-shop techniky a technologie. Nabízíme Vám: - audio, video zboží - bílé spotřebiče - malí domácí pomocníci - stroje pro sport, zábavu a krásu - zahradní nářadí - hudební nástroje - GPS, PC a prodejní sady - TV, satelit a fotoaparáty.

Poskytovatel připojení k bezdrátovému Internetu, VOiP a hostingu v okresech Rychnov nad Kněžnou, Náchod a Hradec Králové.

Služby: -webdesign -webhosting -SEO optimalizace

Sběrné suroviny : - výkup papíru, železa, plastů, PET lahví, fólií a barevných kovů - výkup a recyklace odpadů pro další zpracování. Likvidace dřeva: - štěpkování = drcení dřeva - prodej štěpek - štípané dřevo - prodej, rozvoz dřeva.

Služby: -počítačová grafika -skenování kinofilmu -převod gramodesek a audiokazet na CD nebo DVD -zhotovení multimediálních prezentací

Architektonické návrhy: -interiéry -zahrady

Kopírování jednostranné, oboustranné, černobílé, celobarevné - skenování jednostranné, oboustranné, černobílé, stupně šedi, celobarevné Tisk - tisk jednostranný, oboustranný, černobílý, celobarevný Grafické práce Poskytování - VOIP telefonování Prodej - PC Servis - PC Připojení k ...

Poradenství - programy na zpracování dat

Realitní služby. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - komerční objekty - pozemky, stavební parcely.

Čištění odpadních vod specifických technologických provozů: - poradenská a konzultační činnost v oblasti čištění odpadních vod - zpracování návrhů technického řešení - zpracování provozních řádů pro provozy čištění odpadních vod - dodávka a montáž technologických zařízení a činidel pro provozy čištění odpadních vod - záruční a ...

Výroba, prodej: -počítačové sítě -počítače, PC -příslušenství -hardware, software -kancelářské doplňky -skartovací stroje -čárový kód

Činnost, služby: -školení -grafické práce -hardware, software -rekvalifikační kurzy.

Kadeřnictví - stříhání dámské, pánské a dětské - barvení - melírování - trvalá ondulace - foukání - mytí vlasů

Česká pošta: -poštovní služby.

Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných)