Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Ell Visage Cosmetics s.r.o. se zaměřuje na kosmetiku, líčení, ošetření pleti, depilaci a na formování postavy.

Matěj Lis se zaměřuje na grafické služby - tvorbu letáků, 3d grafiky, fotografií, produktových designů a mnoho dalšího.

Veronika Petrová je profesionální fotografka zaměřující se na rodinné, portrétní a svatební fotografie. Nabízí také lifestyle a novorozenecké focení.

Iva Hemelíková se zaměřuje na úklidové služby a realitní činnost.

MARKOPA s.r.o. se specializuje na granty, zahraniční stáže, veřejné zakázky a GDPR. Od roku 2002 pomáhají školám, obcím a dalším subjektům získávat finanční prostředky na různé projekty.

Studio U Koruny s.r.o. se specializuje na kadeřnické služby, kosmetiku, manikúru, modeláž nehtů a medicinální pedikúru.

Naše společnost BRIA-SECURITY se zabývá řízením dopravy, bezpečnostní službou a úklidovými službami. Mezi naše hlavní činnosti patří řízení provozu na pozemních komunikacích, které zajištuje tým prověřených a proškolených zaměstnanců. Nespoléhejte na semafory, které nejsou zdaleka tak efektivní, jako lidé, protože nejsou schopné pružně reagovat ...

HANUŠ RIDES s.r.o. se specializuje na výrobu, montáž a servis kolotočů a pouťových atrakcí. Prodává dálkově ovládané pulty, frekvenční měniče, transformátory, osvětlení, zvuky a další náhradní díly.

LUNASTAV CZ s.r.o. se specializuje na zateplení stropů, střech a fasád, a také na fotovoltaické systémy pro ohřev vody. Poskytuje komplexní služby včetně konzultací, zaměření nemovitosti a vyřízení dotací z programu Nová Zelená Úsporám Light.

DDD Protect s.r.o. specializuje na deratizaci, dezinsekci a dezinfekci. Poskytuje profesionální služby v boji proti škůdcům, jako jsou potkani, myši, štěnice a švábi.

Vermag s.r.o. se specializuje na úklid domácností, kanceláří, venkovních prostor a kulturních akcí. Poskytují také stavební práce, jako jsou rekonstrukce a elektroinstalace.

Silniční, nákladní a osobní doprava: -vnitrostátní a mezinárodní nákladní doprava -vnitrostátní a mezinárodní autobusová doprava -celní služby (Intrastat, JSD, T1, ručení, sklady) -vnitrostátní a mezinárodní spedice (vytěžování vozidel, zaměstnávání vozidel) -prodeje nafty, benzinu, náhradních dílů, olejů, nemrznoucích směsí ...

Dimenze projekt s.r.o. je skupina stavebních odborníků a autorizovaných inženýrů s dlouholetou praxí. Spolupracují s ateliérem Žárovka architekti na architektonických studiích a stavebních projektech.

DOMI DOTO, s.r.o. se specializuje na dopravní a inženýrské stavitelství a likvidaci stavebních odpadů. Firma poskytuje komplexní řešení v oblasti odpadového hospodářství, včetně recyklace suti, zeminy a kameniva.

DELOZ s.r.o. se specializuje na návrhy, projekty a realizace fotovoltaických elektráren. Poskytuje také služby v oblasti energetiky, obnovitelných zdrojů energie a telekomunikací.

Provozování solno-jodové jeskyně, odpočinek - relaxace - prevence, vhodné pro všechny věkové kategorie. Reklama - výroba a prodej reklamních plastových rámů, lišt a profilů.

Společnost CD - JAS s.r.o. poskytuje kompletní služby v celním řízení. Zajišťujeme celní odbavení kusových, kamionových i kontejnerových zásilek, dovozů a vývozů i kompletní vedení statistické evidence INTRASTAT. Dále vystavujeme např. celní prohlášení, doklady o původu a jiné. Nabízíme poradenskou a konzultační činnost při dovozu a vývozu ...

100 REAL, s. r. o. je realitní kancelář, která poskytuje komplexní služby v oblasti prodeje, pronájmu a správy nemovitostí.

Prodej - dárkové poukazy na masáže - masážní studiomasáže - sportovní - relaxační - reflexní - lymfatické ruční, přístrojové i kombinované - lávovými kameny - těhotenské, rekondiční, relaxační, sportovní - aroma pomocí teplých olejů rituál s vonnou esencí - dárkové poukazy a ...

EKOSFER Solutions, s.r.o. poskytuje odborné služby v oblasti ochrany životního prostředí. Provádí biologické průzkumy, záchranné transfery živočichů a rostlin, biologický dozor staveb, revitalizace stanovišť a konzultační činnost.

Tiskárna Pratr a.s. Trutnov Zajišťuje rozmanité služby z oblasti tisku. Můžete si u nás nechat udělat ofsetový a digitální tisk. Působíme jako vydavatelství. Provádíme kompletní realizace zakázek na klíč. - grafické práce, sazba - fotografické služby - DTP studio - prezentace v našich produktech - konzultace a návrh řešení ...

Odporové svařování. Strojní výroba a elektrobýrova. Pro firmy vyvíjíme SW nejen pro vlastní řízení technologií, ale rovněž pro aplikace SCADA.

Pronájem a správa vlastních nebo pronajatých nemovitostí

Nakládání s odpady: - zneškodnění odpadů kategorie „O“ na řízených skládkách - zneškodnění odpadů kategorie „N“ ve speciálních zařízeních určených k úpravě, zpracování a konečnému zneškodnění nebezpečných odpadů - sanace starých ekologických zátěží - sběr a svoz pevných odpadů v nádobách - systémy odděleného shromažďování odpadů s ...

Nakládání s odpady: - zneškodnění odpadů kategorie „O“ na řízených skládkách - zneškodnění odpadů kategorie „N“ ve speciálních zařízeních určených k úpravě, zpracování a konečnému zneškodnění nebezpečných odpadů - sanace starých ekologických zátěží - sběr a svoz pevných odpadů v nádobách - systémy odděleného shromažďování odpadů s ...