Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Architektonické studie, dokumentace pro územní a stavební řízení, návrhy interiérů, inženýring

Podnikatelské poradenství. Organizační poradenství.

Detektivní kancelář HK Vám nabízí služby v oblasti rodinné i firemní problematiky.Z rodinné tématiky nejčastěji řešíme partnerskou či manželskou nevěru (jak odhalení, tak prokázání a zadokumentování nevěry), dále provádíme pátrání po osobách a věcech,  testy DNA, prověření drog u mladistvých (testy na drogy). Pro firmy ...

Služby: - vedení, zpracování účetnictví - vedení daňové evidence, zpracování daňového přiznání, daně - zpracování mezd, mzdy - vedení personální agendy.

Znalecká kancelář - ceny a odhady nemovitostí - stavby obytné, průmyslové a zemědělské Reality - poradenství nákup a prodej nemovitostí

Inženýrská činnost Projekce - interiéry Projekce - pozemní stavby Projekce - sadové a zahradní úpravy

Angličtina - překlady Němčina - překlady Čeština - překlady

Pedikúra - manikúra - modeláž nehtů Masáže

Ekologické práce Pořádá - chovatelské kroužky pro děti Pořádá - výchovně vzdělávací programy Přírodovědné centrum - expozice - exotičtí živočichové Prodej - odchovaná zvířata - krmný hmyz

Dodávka - výpočetní technika Webdesign - výroba - www stránky Webhosting

Jazyková škola: - kompletní firemní jazykové projekty - ucelené výukové programy - jazykový audit - výuka na firmě (u firmy) - individuální a skupinové kurzy - možnost zahájení výuky kdykoliv během roku - zkušení lektoři, profesionální přístup - překlady a tlumočení (všechny světové jazyky) - specializované jazykové kurzy - ...

Provozování bazaru a zastavárny. Zastavárna. Výkup, prodej: - elektronika - mobilní telefony - klenoty, šperky ze zlata a stříbra.

Výroba, činnost. Zemědělská výroba: - mléko - vepřové maso - rostlinná výroba - cukrovka, potravinářské obilí, sladovnický ječmen. Nakládání s odpady: - recyklace inertního odpadu. Výroba a montáž stájových technologií: - odvětrávání stájí - odlehčené stavby do zemědělství.

Realitní služby - člen sítě SRK.cz. Zprostředkování - prodej, pronájem: - nemovitostí, nemovitosti: - rodinné domy - byty - rekreační objekty - chaty, chalupy - pozemky, stavební parcely - kancelářské prostory.

Služby: - fotografické služby, fotografování - marketingové služby - obchodní konzultace.

Malování japonským tetováním hena Masérské služby: - masáže - reflexní, regenerační, sportovní, thajské, lymfatické - Preussova masáž - Dornova metoda - baňkování. Prodej: - orientálního textilu - bižuterie.