Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Obchodní činnost. Služby: - přímé dodávky a nákupy zboží - rychlé a konkrétní reakce na poptávky - serióznost v jednání a placení - zajištění celního odbavení - zprostředkování kontaktů a obchodů - obchodní a ekonomické poradenské služby ve všech oblastech podnikatelské činnosti pro české i zahraniční subjekty - správa a ...

Prodej: - výpočetní technika - programové vybavení. Vývoj, prodej, správa: - obchodní a účetní systém ExAct - verze pro DOS a Windows 95/98/NT - jednouživatelský a síťový provoz. Vývoj softwaru. Hlavním produktem firmy je ekonomický informační systém ExAct 4.5 pro DOS a následně podnikový informační systém Signys ®.

R - agency Reklamní a obchodní agentura. Fotostudio. Služby: - pořádání módních přehlídek - módní a reklamní fotografie - návrh a výroba propagačních materiálů - fototesty modelek, portfolia - vzdělávací kurzy pro modelky.

Reklamní agentura. Potisk textilií a sportovních dresů. Značení na prodejny, výlohy, automobily. Výroba razítek, etiket, vizitek a samolepek.

Zabýváme se návrhem, dodávkou a následnou realizací celého interiéru Vašeho bytu či domu. Naší hlavní činností je kompletní řešení koupelny, kuchyně, osvětlení, sedacího nábytku a podlahových krytin.

Recyklace: - stavební materiál (inertní) - sběr upotřebených olejů - sběr a likvidace plastů, PET lahve Doprava: - nákladní do 5 tun IVECO.

Provádíme tiskové služby - grafika, sazba PC, digitální tisk (plnobarevný, čb, velkoformátový), tisk samolepek jakéhokoli tvaru, exprestisk na RISOgraphu. Zhotovujeme razítka (TRODAT, Blesková), vizitky, letáky, plakáty, prospekty, katalogy, brožury aj.tiskoviny. Provádíme vazby DIPLOMOVÝCH ... prací, dále vazby do plastových, kovových ...

Odborné a vědecké překlady a lokalizace s využitím CAT nástrojů TRADOS (Trados Studio 2011, SDLX, TagEditor). Specializace na přírodní vědy (biologie, mikrobiologie, půdní biologie, botanika, zoologie, ekologie, životní prostředí, chemie), informační technologie, počítače, hardware, software, kancelářskou techniku, elektroniku, domácí spotřebiče, ...

Nabízíme: - vyhotovení - reklamní cedule, autoplachty, polepy aut, polepy výloh - sitotisk - tampónový tisk - tisk na textil - hřbitovní doplňky - potisk : etiket na vína a dále tisk svatebních oznámení.

Celní agnetura. Transport, logistika, skladování a celní podpora. INTRASTAT: - příjem a odeslání Export, import, tranzit v rámci obchodu se třetími zeměmi. Společný tranzit v rámci obchodu mimo EU. Celní sklady. Zajištění celního dluhu. Poradenství.

Projekce, realizace, instalace: -ústřední topení -plyn -voda -kanalizace -instalatérské práce -výroba technických plynů -architektonické a inženýrské činnosti.

Česko slovenské a slovensko české překlady: -překládáme jak běžné texty, tak i vysoce odborné články a stati z mnoha oborů -významná je zejména dlouholetá překladatelská zkušenost s vazbou na vysokoškolsky vzdělané odborníky v České a Slovenské republice -soudní a úřední překlady jsou samozřejmostí, originál lze zaslat ...

Návrhy interiérů. Architekt, projektant.

Hotelové a restaurační doplňky Potisk restauračních a hotelových doplňků - papírová víčka na skleničky, ubrousky, prostírky, kuchařské čepice, účtenky, vizitky, visačky, reklamní předměty a mnoho dalších.

MÁLEK - ÚKLID úklidové práce. - úklid domácností, firem, zdravotnických zařízení, výrobních, průmyslových a skladových prostorů - čištění oken, koberců, čalouněného nábytku - čištění interiérů automobilů - vyklízení půdních, sklepních a ostatních prostorů. Hygienické potřeby.

Digitální tisk LUKY Velkoformátový tisk: -plachty, samolepící fólie -tištěné samolepky s ořezem tvaru -fotografie materiál ILFORD -plakáty, billboardy -mapy, plány, CAD. Řezané fólie: -písmena, loga -dakorační tvary. Lepení a kašírování: -na desky PVC, KAPA -plochy, vozidla. Tisk: -barevně veškeré tiskoviny, včetně ...

Bollegraaf Recycling Machinery Prodejní zastoupení. Prodej, servis zařízení Bollegraaf: - recyklační technika a technologie - mobilní a stacionární drtiče - třidírny odpadů.

3 D Dezinfekce-Dezinsekce-Deratizace: - kvalifikované zásahy proti všem druhům škůdců v domácnostech, malých provozovnách, v nemocnicích, velkých potravinářských výrobnách a kdekoliv jinde. - plošné deratizace měst (velkoplošné) - bytová družstva, podniky - ZOO (Zoologické zahrady)

Psí hotel: -povoleno veterinární správou -domácí péče, -zdravé prostředí venkova-les, louky, rybník -možnosti velkého výběhu-zahrada -umístění svěřeného miláčka v rodinném domě v samostatné místnosti, ve vlastním pelíšku-možnost zapůjčení pelíšku po dohodě miláčka přivezeme -odvezeme stravování dle návyků z domova -veterinární ...

Mezinárodní a tuzemská doprava a spedice: - silniční - celovozové náklady - přikládky - námořní doprava - letecká doprava - kombinovaná doprava. Kompletní logistika, skladování, poradenství. Provozovna Čelakovského 1457, 508 01, Hořice

Služby: -modeling -škola pro manekýnky -fotomodelky. Zastupujeme: -manekýnky a manekýny -fotomodelky a fotomodely -hostesky a promotéry Zajišťujeme: -produkci módních přehlídek -promotion akce a prezentace -castingy pro klienty -společenské a firemní akce na klíč.

Komplexní služby v oblasti realit: - zprostředkování koupě, prodeje a pronajmu realit -provádění veřejných dražeb nemovitostí, ať již dražeb dobrovolných jako způsobu dosažení nejvyšší prodejní ceny, tak i dražeb nedobrovolných - finanční poradenství, od návrhu nejvhodnějšího řešení financování Vaší nemovitosti po zajištění nabídek ...

Servis pc, opravy pc, prodej pc, reinstalace windows, odvirování. Webdesign vč. validního xhtml a css kodu. Kompletni grafika na miru.

Hlavní činností realitní kanceláře je poskytování kvalitních služeb zákazníkům v oblasti prodeje, nákupu či pronájmu nemovitostí spolu s financováním koupě nemovitostí, oceňováním nemovitostí - znalecký posudek, nové bydlení - developerské projekty.