Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Služby: - reklamní a propagační agentura.

Čištění koberců - Martin Nejl Práce, čištění: - koberců, koberce - čalouněný nábytek - autointeriéry. Příznívé ceny již od 9, 00 Kč/m2. Pro zákazníky z Hradce Králové a okolí příjezdové kilometry zdarma!!!. Telefon:po-pá 8-20.00hod -603467761.

Služby, práce: - vydavatelství Garamon - zprostředkování obchodní činnosti - tisk - polygrafická výroba

- HYDROEKOS Ekologie: -sdružení specialistů ve vodním hospodářství

Autodoprava, doprava: - nákladní (AVIE, AVIA) - vnitrostátní. Výroba: - reklamní panely z kovu i plastů.

Dopravní informační systém v Evropě. Služby pro autodopravce (dispečink): - vytěžování vozidel

Pořádáme kurzy anglického jazyka pro firmy i jednotlivce. Nabízíme překladatelské služby.

Výroba, montáž: - světelná reklama - atiky - poutače - cenové totemy - radiově řízené reklamní hodiny apod. se zaměřením pro velkoodběratele. Výroba: - ocelové konstrukce.

Modeláž nehtů: - gelová francouzká manikura - zdobení nehtů.

E-shop. Služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, maloobchod, servis: -výpočetní technika -software -příslušenství -správa sítí -technické video - výroba (instruktážní filmy) -tvorba www.

Zapůjčení: - dámské svatební šaty - šaty do tanečních - šaty pro družičky a mládence - svatební doplňky - ozdoby na auta Prodej: - svatební oznámení - 600 druhů - snubní prsteny - cca 1000 druhů svatební doplňky - závoje - kytičky do vlasů - náhrdelníky - krajkové rukavičky - podvazky - svatební ubrousky - mašličky ...

Inforychle.cz - Vaše silná stránka. Moderní portál plný informací a zábavy. Hlavní záměr vyhledávání firem, odkazů, www stránek a zpravodajství. Web obsahuje: katalog firem, slovník, hry online, tv program, mapy, horoskop, email, počasí, zprávy,

Tisk: - barvotisk - plakáty, pozvánky, svatební oznámení, barevné letáky a katalogy - sítotisk na papír, plech, umělou hmotu - potisk reklamních tašek - malokartonáž, eurovýsek, číslování - tisk čárového kódu. Kopírování: - barevné - zvětšování na dlaždice až do formátu A1.

Prodej, servis, opravy, bazar: - motocykly, motorky. Pořádání, pořadatel: - výstavy, veletrhy, přehlídky, sportovní soutěže (reklama). Poradenství. Provozovna: V Lipkách 77 503 51 Chlumec nad Cidlinou II Prodejny: Chlumec nad Cidlinou Praha 6 Praha 4 Most Písek Liberec Jihlava Brno

Máte zájem o prodloužení vlasů? Tak jste na té správné adrese, prodlužování vlasů je naše specialita.

Vývoj, výroba, prodej: - pohony - EC motory - Elektronika - Software. Fakturační adresa: Krásnohorské 994 Náchod

JAS TRUTNOV Tlumočení a překlady ve 32 světových jazycích, především angličtina, němčina, holandština, polština, ruština, francouzština, španělština, portugalština, italština, řečtina, bulharština, maďarština, finština, švédština, dánština a japonština.

Elektroinstalace Práce: -elektroinstalační -opravy elektrospotřebiče, elektrické sporáky, vařiče -vystavování přihlášek k odběru elektrické energie -čištění koberců a sedacích souprav -havarijní služba elektro.

Autodoprava, doprava: - nákladní kamionová mezinárodní přeprava -cisternové návěsy pro přepravu potravin a ADR látek Logistika: - sklady jsou vybaveny regálovými systémy, část plochy je ale volná pro skladování nepaletizovaného zboží - vhodná manipulační technika pro vykládku a nakládku automobilů, pro vlastní manipulaci se zbožím ve ...

Pěstební činnosti - úklid klestu - úklid a likvidace klestě, štěpkováním, pálením - zhotovení oplocenek - sázení jamkové, podsazeč - vyžínání ručně, mechanizovaně - prořezávky a probírky - zalesňování Výroba a prodej paliva - dříví - peletky - štěpky Úklidové činnosti - celoroční údržba zeleně kolem komunikací - ...

Provádíme návrhy a realizace interiérů a exteriérů, poradenskou činost v oblasti bytového designu, vizualizace ve 3D. Nabídka širokého sortimentu stavebního materiálu za výhodné ceny se zajištěním dopravy.

Pronájem nemovitostí, bytů a nebytových prostor