Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Stavební firma: - stavba domů na klíč - rekonstrukce domu - zateplení domu - rekonstrukce byt. jádra - rekonstrukce koupelny - pronálmy bytů - půjčovna lešení.

Projektová a inženýrská činnost ve stavebnictví. Provádění občanských, bytových, průmyslových a zemědělských staveb. Prodej: - stavebniny. Realitní kancelář.

Úklidové práce. Jednorázové úklidové služby: -úklid po rekonstrukci -předkolaudační úklid -čištění koberců -mytí výloh a oken -generální úklid. Pravidelné úklidové služby: -denně, týdně, měsíčně -celková údržba přesně specifikovaná -mytí oken, rámů, žaluzií, parapetů -mytí, vysávání a údržba podlah, např. koberce, PVC, ...

Grafický design a webdesign: -tvorba internetových stránek a jejich webdesign -programování internetových stránek v Html, XHtml, CSS, DHtml, JavaScript, PHP a MYSQL -tvorba uživatelsky vstřícných internetových rozhraní a designu k interaktivním aplikacím tzv. Grafical User Interface (GUI) -DTP práce a tisková ...

Nabídka služeb v oblasti reklamy a marketingového poradenství.

Městské lázně Aqua park, Aqua centrum. tobogán. Služby: -lázně s vlnobitím -perličkové lázně -sauna, pára, solárium, tel.: 495211897 -masáže 495404417 -kadeřnictví 495404404 -kosmetika 495404405 -pedikúra 495404406 Nehtové studio JANA -modeláž a ...

Internetový servis Jičín nabízí kompletní tvorbu webových prezentací a internetových aplikací na míru, internetový marketing a veškerou reklamní a propagační činnost v oblasti internetu a IT outsourcingu.

Ateliér, sdružení: - projekční, architektonické a inženýrské služby.

Prodej a servis počítačů a kancelářské techniky. Prodej spotřebního materiálu vč. renovací tonerů a inkoustů. I na počkání nebo výměnou. Řezaná reklama od návrhu po nalepení, možnost zaslání po ČR na snímací folii pro samoinstalaci. Prodej a servis domácích šicích strojů.

Česká pošta: -poštovní služby. Pošty: -Jaroměř 3, tel.:491813371, 491813698 -Jaroměř 4, tel.:491816680.

Správa počítačových sítí. Programování, vývoj: - databázové informační systémy. Tvorba www stránek.

Česká pošta s.p.: -poštovní služby -peněžní přepážka, tel.:493571408 -doručovatelé, tel.:493571537.

Česká pošta: -poštovní služby.

Česká pošta: -poštovní služby. Pošty: -Dvůr Králové nad Labem 3, tel.:499629031 -Dvůr Králové nad Labem 4, tel.:499622481.

Montáž, opravy, revize a zkoušky elektrických zařízení Výroba elektronických součástek, elektrických zařízení a výroba a opravy elektrických strojů, přístrojů a elektronických zařízení pracujících na malém napětí Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové ...

Komplexní služby v oblasti vnitrostátní a mezinárodní nákladní dopravy a zasilatelství. Zajišťujeme kurýrní přepravu zásilek a skladování.