Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.

Pohřební služba Fric s.r.o.
DELTA Projektconsult s.r.o.
Gretti s.r.o.
AQUAL s.r.o.
Reklamní potisk, s.r.o.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
Společnost SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o. z Frýdku-Místku se specializuje na zasílatelství, balení, vykládky a nakládky kontejnerů, výrobu a dodávku balení strojů pro přepravu, teplem smrštitelná fólie a další.
SANDER SUPPORT LOGISTIC s.r.o.
K + L, spol. s r.o.
Specialistou na digitální tisk, sítotisk a offsetový tisk je firma K + L, spol. s r.o. Zajistí velkonákladový i malonákladový tisk, potiskne reklamní textil. Spolehnout se také můžete na kreativitu společnosti a schopnost vytvořit grafické prvky, které osloví vaše zákazníky. Firma se také zabývá výrobou výšivek a realizací reklamních ploch na míru.
K + L, spol. s r.o.
Velkoobchod, maloobchod, prodej: -tiskárny, rychlotiskárny, multifunkce GENICOM, MICROPLEX -laserové tiskárny MINOLTA, HP -počítače, notebooky HEWETT-PACKARD -kopírky KONICA-MINOLTA -obchodně ekonomický software. Komplexní služby: -servis, oprava, leasing. Prodej: -renovace tonerů, kartrige.

Agentura Daniela Models -produkční a modelingová agentura z Hradce Králové se především specializuje na předvádění módy pro ženy všech věkových kategorií a velikostí. -módní přehlídky, fotografování pro reklamní akce -zajištění hostesek pro prezentaci vaší firmy, výstavy a veletrhy.

Kosmetické studio, služby: -kosmetika -kadeřnictví, prodlužování vlasů -masáže -medicínská pedikúra a korekce prstů -manikůra -chemický peeling.

Provádění fyzické ostrahy a ochrany objektů: -důsledné dodržování režimových opatření ve střežených objektech -kontrola a evidence všech procházejících osob s cílem zjišťování oprávněnosti jejich vstupu -kontrola a evidence všech projíždějících vozidel s cílem zjišťování oprávněnosti jejich vjezdu -zabraňování ...

Vývoj programového vybavení na zakázku. Poradenství: -software pro revize elektrotechniky. Překlady: -anglicko-české i odborné počítačové literatury.

Služby, čištění: -koberce -čalouněný nábytek -interiéry aut, autointeriéry.

Provádí služby: -prezentace a reklama firem a společností prostřednictvím koncertů vážné hudby v Hradci Králové a okolí -zprostředkování obchodní činnosti a služeb.

Překlady: -texty z němčiny do češtiny a naopak. Speciální obory: -strojírenství -elektrotechnika a elektronika -webové stránky -chemie -papírenský průmysl -kabelářský průmysl -ochrana životního prostředí -návody k obsluze a údržbě, technické popisy zařízení, příručky -kupní smlouvy -obecné texty všeho druhu.

Doprava: -mezinárodní kamionová -vnitrostátní (tuzemská). Služby: -spedice, spediční -vyhotovení, vystavení: -veškeré celní dokumenty, průvodky:

Hotel pro psy. Psí penzion. Celoroční ubytování pro psy (pes), kočky a jiná malá domácí zvířata: -celoroční provoz -celodenní péče -zateplené kotce -možnost pobytu venku.

Dealer firmy VOL: -služby: -připojení na Internet. Velkoobchod, prodej, servis: -výpočetní technika: -notebooky, počítače i repasované -příslušenství k PC -mobilní telefony T-Mobile: -kompletní příslušenství -pouzdra, antény, adaptéry, barevné kryty, hands free. Splátkový prodej Home Credit.

Grafické a reklamní studio. Tisk: -reklama na igelitové, bavlněné i papírové tašky, deštníky -potisk na reklamní předměty, trička -samolepky v libovolných barvách, tvarech, velikostech -fóliové nápisy na automobily, firemní štíty, reklamní tabule -propagační tiskoviny na klíč. Prodej: -dárkové předměty -nástěnné i ...

Poskytování pomoci bezdomovcům, propuštěným vězňům a lidem na okraji společnosti.

Dodávky a podpora ERP systémů výrobním společnostem. Prodej: -hardware -komunikační technologie.

REPRO PAINT Grafické studio. Velkoformátový tisk: -kompletní servis od tiskovin, multimédií, reklamních a propagačních předmětů přes malonákladové tisky a velkoformátový tisk až po následnou distribuci -úzce spolupracuje s tiskárnami i přímými dodavateli reklamních předmětů -skenování -laminace -tvorba www ...

Nákup, rekonstrukce, prodej: - nemovitosti. Výroba, montáž, prodej: - plastová okna, dveře a jejich příslušenství (parapety, žaluzie, okenní sítě, rolety). Prodej, montáž: - garážová a průmyslová vrata a brány.

TOMI ATELIER Návrhy a realizace: -originální obaly -dárkové předměty -reklamní předměty z vlnité lepenky, papíru a přírodních materiálů. Široká paleta barev a přírodních materiálů. Perfektní zpracování. Důraz na detail. Nadčasový design, s přihlédnutím k tradicím. Recyklovatelný materiál. Malé i velké série.

Evanie Complicité Praha, s.r.o. Půjčovna-svatební šaty. Přední francouzská móda pro svatební den i do společnosti. Půjčovna: -šaty svatební -smoking, oblek -šaty pro družičky -závoje, obuv, rukavice -výzdoba aut -plesové, taneční a společenské šaty. Prodej: -závoje, doplňky -frakové košile, motýlky, šerpy -snubní prsteny ...

Atelier Design Comfort Návrh, projekce, dokumentace, modernizace: -stavby -interiéry i atypické -příprava zakázky.

Mgr. Petra Částková, psychoterapie a psychologická poradna Psycholožka, psychoterapeutka a lektorka psychoterapeutických kurzů. Osobní psychologická poradna a psychoterapie: holistická psychologie a terapie pomocí kineziologie, rodinné konstelace, SRT, arteterapie, Cesta podle B. Bays apod. Vedení výukových seminářů a skupin. Univerzitní diplom z ...

Opravy, servis, prodej: -elektro, elektronika, výpočetní technika. Bezdrátový internet.

V-Comp Internet: -provider -připojení -e-mail, www.

Prodej použitého zboží z komisního prodeje: -nábytek -domácí potřeby -elektronika -sezónní zboží (jízdní kola, zahradní nábytek a technika, lyže a další sportovní vybavení). Autodoprava, autotransport, stěhování: -vozem Fiat Ducato 2, 9 a závěsným vozíkem.

MĚSTSKÉ INFORMAČNÍ CENTRUM (IC**), nabízí, poskytuje: -SOUHRNNÉ INFORMACE O královéhradeckých historických pamětihodnostech a VÝZNAMNÝCH PAMÁTKÁCH ve východních Čechách - INFORMACE O KULTURNÍM A SPOLEČENSKÉM DĚNÍ NA ÚZEMÍ MĚSTA -informace O UBYTOVACÍCH MOŽNOSTECH ve městě a okolí ...